Krimi

Horor mladej poštárky (23) zo Spišskej: Lupič ju bodol do nohy a obral o peniaze!

Vážny incident sa odohral v pondelok v ranných hodinách na sídlisku Mier v Spišskej Novej Vsi pred vchodom do jedného z panelákov, kde neznámy páchateľ lúpežne prepadol poštovú doručovateľku (23).

Ilustračný obrázok k článku Horor mladej poštárky (23) zo Spišskej: Lupič ju bodol do nohy a obral o peniaze!
Zdroj: TASR

„Lupič ženu bodol bližšie nezisteným ostrým predmetom do nohy a následne jej odcudzil príručnú kapsu s bližšie nezistenou finančnou hotovosťou,“ povedala krajská policajná hovorkyňa v Košiciach Jana Mésarová a dodala, že potom z miesta činu ušiel peso na neznáme miesto.

Poštárku previezli do nemocnice, kde ju okamžite operovali. Zo zranení sa bude liečiť minimálne 22 dní. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Spišskej Novej Vsi v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže. V tomto prípade páchateľovi hrozí až 12-ročné väzenie. Polícia na prípade intenzívne pracuje,“ doplnila Mésarová.

Polícia vyzýva svedkov udalosti, ktorí páchateľa zazreli a vedeli by uviesť bližšie okolnosti, resp. miesto predpokladaného úniku páchateľa, aby tieto informácie oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158. „Ide o muža vysokého 175 až 180 centimetrov, štíhlej postavy, vo veku okolo 20 rokov, mal oblečenú svetlú tenšiu bundu a pravdepodobne rifle,“ uzavrela.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM