Hokej

Hokejový duel s Dubnicou nad Váhom: Súperi mali tentokrát navrch

Ďalší hokejový zápas majú spišskonovoveskí hokejisti za sebou. V stredu si na domácom ľade zmerali sily s piatou Dubnicou.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový duel s Dubnicou nad Váhom: Súperi mali tentokrát navrch
Foto: Rastislav Búgel

V stredu mala 1. hokejová liga na programe zápasy už 36 kola. Naši hokejisti sa stretli na domácom ľade s Dubnicou nad Váhom. Po nevydarenom ostatnom zápase s Bratislavou, ktorej sme v nedeľu podľahli 4:2, sme nestačili ani na súperov z Dubnice, ktorí mali navrch už od začiatku zápasu.

V prvej tretine sme inkasovali jedenkrát, po druhej hostia viedli už o tri góly. V poslednej tretine sme síce zabojovali a dokázali sme súperom dať dva góly, no dva sme aj inkasovali a tak po tretinách (0:1, 0:2, 2:2) tri body putujú do Dubnice. Už v piatok nás čaká ďalší zápas vonku a to proti Topoľčanom. V nedeľu sa fanúšikovia hokeja môžu tešiť na východniarske derby doma s Humenným.

HK Spišská Nová Ves – MHK Dubnica nad Váhom 2:5

Góly: 43. Ondov (Polomský, Vantroba), 49. Grebenyuk (Koky, Ondov) – 4. Kokavec (Krajči), 31. Jakubík (Kristín, Kokavec), 40. Kristín (Jarábek, Macek), 44. Kanaet (Lee, Mikolášek), 54. Trenčan (Mikolášek, Kanaet)

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Posledný deň v roku si užívali aj parašutisti zo Spišskej a okolia. Ako vyzeralo ich tradičné silvestrovské skákanie si môžete pozrieť v pripojenej fotogalérii.

OBRAZOM: Posledný deň roka strávili parašutisti tradične zoskokmi
10
Galéria
Zdroj: COMPACT Skydive

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM