Miroslav Pomajdík Hokej

Hokejoví dorastenci Spišskej sa tešia z bronzu: Vychutnajte si oslavy 3.miesta v OBRAZOCH

Spišská Nová Ves dokázala opäť, že je hokejovým mestom, v ktorom nám vyrastajú veľké talenty. O senzáciu sa postarali naši dorastenci, ktorí dokázali aj v treťom zápase vyhrať nad favorizovaným Slovanom Bratislava a získali bez straty jediného zápasu bronzové medaily.

Ilustračný obrázok k článku Hokejoví dorastenci Spišskej sa tešia z bronzu: Vychutnajte si oslavy 3.miesta v OBRAZOCH
Zdroj: Dnes24.sk

Presne o 14:00 začal v stredu dôležitý tretí vzájomný zápas, medzi mužstvami HK Spišská Nová Ves – HC Slovan Bratislava. Domácich hokejistov prišlo povzbudiť aj množstvo fanúšikov, ktorí vytvorili jedinečnú atmosféru a videli naozaj bojovný a húževnatý hokej.

Po prvej tretine bol stav 1:2 pre hostí, no prišiel uragán v druhej tretine a tri góly Spišiakov otočili priebeh zápasu. V tretej tretine už upevnili svoje vedenie a upravili na konečných 5:2 a po záverečnom hvizde sa začala oslava zisku bronzových medailí.

Ziskom tretieho miesta v extralige dorastu ukázali naši hokejsiti, že v Spišskej Novej Vsi sa hrá kvalitný hokej a vyrastá tu mladá kvalitná hokejová generácia, čo je veľmi výraznou nádejou pre budúcnosť hokeja na Spiši.

Výsledky zápasov extraligy dorastu o 3. miesto:

HC Slovan Bratislava – HK Spišská Nová Ves 1:6 (0:1, 0:2, 1:3) Góly a asistencie: 60. Vitek (Javorek, Roth) – 17. Ludányi (Lesňák, Chmeľ), 21. Chmeľ (Zwick), 39. Chmeľ (Ludányi), 42. Dzurilla (Volčko), 51. Zwick (Štrauch, Chmeľ), 51. Štrauch (Zwick, Chmeľ)

HC Slovan Bratislava – HK Spišská Nová Ves 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) Góly a asistencie: 48. Ružička (Bečka, Vidovič) – 18. Polomský (Zwick, Kyčák), 36. Dzurilla, 46. Bodák (Kyčák, Zwick)

HK Spišská Nová Ves – HC SLOVAN Bratislava 5:2 (1:2, 3:0, 1:0)

Fotky: Slavomír Vavrek . Ďalšie fotky nájdete TU

Galéria: 3. miesto hokejového dorastu Spišskej Novej Vsi
40
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM