Hokej

Góly sa len tak sypali: Novoveskí hokejisti si vysoko poradili s posledným tohtoročným súperom

Posledné tohtoročné kolo 1. hokejovej ligy sa hralo netradične v sobotu. Hokejisti Spišskej Novej Vsi si zmerali sily s Novými Zámkami na domácom ľade.

Ilustračný obrázok k článku Góly sa len tak sypali: Novoveskí hokejisti si vysoko poradili s posledným tohtoročným súperom
Zdroj: Dnes24.sk

Po úspešnom zápase so Skalicou vykorčuľovali v 33. kole 1. hokejovej ligy naši hokejisti proti posledným Novým Zámkom. Tak, ako posledný zápase s Novozámčanmi, aj tento zápas bol v našich rukách a po tretinách 1:0, 4:0 a 5:1 sme skončili so zhodným výsledkom, ako naposledy. Na konto sme si tak pripísali ďalšie tri body.

Keďže to bol posledný zápas roka, s tým starým sme sa rozlúčili vysokým víťazstvom. V Novom roku nás prvý zápas čaká už 4. januára na domácom ľade, kedy si strihneme východniarske derby s Prešovom. V nedeľu 6. januára vycestujeme za súpermi do hlavného mesta.

HK Spišská Nová Ves – MHC Mikron Nové Zámky B 10:1

Góly: 12. Polomský (Grebenyuk, M.Olejník), 28. Pischalnikov (Zwick, Koky), 30. Findura, 36. Mikula (Kover), 39. Grebenyuk (Olejník, Polomský), 47. Findura (Semeňák, Kover), 50. Novák (Semenák, Halász), 50. Ondov, 52. Nagy (Findura, Novák), 57. Findura (Koky) – 44. Dobrotina.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Počas uplynulého týždňa ste si mohli vychutnať aj tradičné betlehemské predstavenie pred budovou Radnice v Spišskej Novej Vsi. V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery z tejto akcie.

O zážitok bolo postarané: V Spišskej sa konalo betlehemské predstavenie, FOTO
12
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM