Tlačové správy

Gas Familia privítala tisícky návštevníkov! FOTO

V sobotu 29. septembra 2018 sa uskutočnil vôbec prvý Deň otvorených dverí spoločnosti Gas Familia, ktorý si prišlo vychutnať viac ako 2500 návštevníkov, s čím sú nepochybne najviac spokojní samotní organizátori podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Gas Familia privítala tisícky návštevníkov! FOTO
Zdroj: GAS Familia

Gas Familia pri príležitosti 20. výročia firmy prvýkrát otvorila svoje brány a teší sa z veľkej účasti. Návštevníkov zaujímali predovšetkým prehliadky štyroch závodov, kde mohli navštíviť pálenicu, likérku či octáreň, ale tiež zistiť, ako sa spracováva ovocie do štiav Fruxi Fresh.

Okrem prehliadky čakal na návštevníkov darček v podobne vyrábaného produktu z jednotlivých závodov. Prehliadky však neboli jedinými atrakciami, ktoré očarili milo prekvapených návštevníkov. Sprievodný program dopĺňali známe hudobné skupiny zo Slovenska a postarali sa tak o skvelú atmosféru.

Úvod programu patril detskému divadielku Cililing a už o 13:00 hod. bol areál plný predovšetkým malých detí. Tie sa tešili vystúpeniu známeho speváka Mira Jaroša, ktorý sa venuje detskej tvorbe. O výbornú zábavu sa postarala aj skupina Ščamba, ktorá mala v okrese Stará Ľubovňa svoju premiéru a ukázala, že s nimi je o zábavu vždy postarané.

Hudobný program ďalej doplnil známy spevák Adam Ďurica a hudobná skupina Heľenine oči z Prešova, ktorí uzatvorili všetky hudobné vystúpenia. Na svoje si prišli aj najmenší, ktorým okrem divadla Cililing a Mira Jaroša spríjemňovala deň detská zóna plná atrakcií pre deti. Jedným z prekvapení podujatia bola expozícia 20 rokov, ktorá priniesla opätovný návrat do minulosti firmy.

K nahliadnutiu boli staré fotografie, informácie o začiatkoch a postupnom rozvíjaní firmy, či kancelárske priestory využívané v minulosti. Aj toto napovedá, že firma má čo ukázať a čím zaujať zvedavcov.

Organizátori mysleli na všetko, a tak nechýbala ani bohatá tombola v podobne troch plných paliet výrobkov spoločnosti Gas Familia. Bodkou za celým dňom plným prehliadok, zábavy a hudby bol slávnostný ohňostroj, ktorý sa vynímal nad celým mestom Stará Ľubovňa.

Podujatie si získalo pozitívne ohlasy, preto je len otázkou času, kedy sa z tejto prvotiny stane tradícia. Skvelý program, zaujímavé prehliadky a expozície, či bohatá tombola presvedčili mnoho návštevníkov, aby zistili, čo sa deje za bránami spoločnosti Gas Familia.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Gas Familia privítala tisícky návštevníkov
6
Galéria
Zdroj: GAS Familia
Zdroj: GAS Familia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM