Oliver Buza Futbal

Futbalisti nezvládli ďalší domáci zápas

To už nemôže byť náhoda!!!Spišskonovoveskí futbalisti po jednoznačnej výhre vo Vranove nezvládli duel s prešovskými juniormi a začínajú mať z domáceho trávnika komplex. V arktickej zime nezahriali hŕstku skalných a prehrali 1 -2.

Chlad, ktorý vo Veľkonočnú nedeľu ovládol Slovensko sa symbolicky preniesol i na spišskonovoveský trávnik. Domáci začali aktívne, no ich kreativita končila pred hosťujúcou šestnástkou. Spišiaci sa utápali v neefektívnych kombináciach v strede poľa a končili v obranných pavučinách dobre fungujúcej defenzívy hostí. Tí vyrážali do rýchlych brejkov a po jednom z nich mohli juniori Tatrana viesť. V 42.min však domáci brankár bravúrne vyrazil hosťujúcu gólovku. Druhý polčas začali Spišiaci s vetrom v chrbte, no ani ten nenasmeroval ich strely medzi tri žrde. V 70.minúte tak udreli hostia a Kačala po nevinnej akcii strelil prvý gól zápasu. Ten predsa len vyburcoval Spišiakov k zvýšenej aktivite a Augustín po rohovom kope z trmy – vrmy vyrovnal. Vzápätí mal ten istý hráč gól na kopačke, avšak jeho lob šiel nad bránu. Kalich tohoročnej domácej horkosti si vypili domáci v 80.minúte kedy sa jednoduchou kombináciou dostal pred Hájovského Marcin a nekompromisne zvýšil na 2 –1. Spišiaci sa už z tohoto úderu nespamätali a po nevýraznom výkone doma opäť naplno nebodovali.

V.Gombár (tréner Sp.Novej Vsi) . „//Nemám slov na tento výkon. Nemôžeme sa vyhovárať na nejaké prekliatie, bolo to zlé vystúpenie. Nerozumiem tomu, von sa chalani bavia futbalom, no tieto domáce zápasy…Netvrdím, že tam nebolo chcenie, no chýba kvalita. Urobili sme dve nepochopiteľné hrúbky, čo dobre hrajúci hostia využili a vyhrali.Musíme to zlomiť.“ //

**FK SNV – Tatran Prešov juniori 1 –2 (0 –0 ) **

Góly: 75. Augustín – 70.Kačala, 80.Marcin ŽK: Kandráč, Augustin – Kačala ČK: Rozhodcovia: Kozák – Špivák, Ličko delegát: Sekereš Diváci: 250

FK SNV: Hájovský – Dinis, Kandráč, Sedláček, Zekucia – Sirko, Zonzon, Vitovič, Ščavnický(55.Fe­hér) – Jozefčák(55.Au­gustín), Stadnyk Tréner: Gombár V.

Prešov jun.: Ferenc – Bartek, Papp, Bogdanovský, P. Leško – Dolný(86. Jacko D.), Jacko P., Biatt, Hruška – Marcin, Kačala(90.Gáll). Tréner: Mavrov V.

  • ob-

Foto : Michal Buza

Futbalisti nezvládli ďalší domáci zápas
1
Galéria
Futbal - 3. liga východ
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM