Aktualizované JAB Rôzne

FOTOREPORTÁŽ: Park v Spišskej Novej Vsi patril všetkým rodinám

Zabaviť sa, zasúťažiť si, či spoločne stráviť voľný čas. Madaras park v Spišskej Novej Vsi sa zaplnil rodinami. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Park v Spišskej Novej Vsi patril všetkým rodinám
16
Galéria

Smiech, hudba a vône sa šírili v sobotu popoludní v Madaras parku v Spišskej Novej Vsi. Po prvýkrát sa tam konalo podujatie určené všetkým rodinám s názvom Rodina v parku.

Pre rodiny bolo pripravených niekoľko stanovíšť, kde museli splniť rozličné zadania a získať body. Deti spolu so svojimi rodičmi triedili odpad, triafali terč, triedili bielizeň či plnili rôzne iné úlohy, za ktoré získali body. Spoločne si mohli urobiť aj vlastné palacinky. Nechýbala ani tombola či rôzny sprievodný program.

Deti si mohli zajazdiť na koníkovi a pozrieť si divadelné či tanečné vystúpenie. Počasie rodinkám prialo a preto zábava pokračovala takmer do večera. „Sme radi, že tento park pomaly ožíva. Niekedy sa tu konali pravidelné akcie a bolo by fajn to opäť zažiť. Prišli sme sem s vnúčatami a veľmi sa im páči,“ povedali nám starí rodičia.

„Je tu veľmi pekné prostredie a berieme to ako príjemné oživenie podujatí pre deti. Sme v peknom prostredí, súťažíme a veľa sme sa nasmiali,“ vyjadrila sa mamina Silvia. U detí mali úspech najmä palacinky, no zaujali ich aj zvieratká z balónov či divadelné predstavenie, ktorého mohli byť súčasťou.

Ako to vyzeralo počas podujatia priamo na mieste si môžete pozrieť na priložených fotkách.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Objektívom: Takto to vyzeralo v Spišskej na podujatí Rodina v parku
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM