JAB Rôzne

FOTO: Zoznámte sa s ňou. O korunku krásy zabojuje aj Novovešťanka Denisa (18)

Gymnazistka, športovkyňa a milovníčka cestovania. O titul Miss Spiša zabojuje aj Denisa Hunfalvyová zo Spišskej. Vyspovedali sme ju.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zoznámte sa s ňou. O korunku krásy zabojuje aj Novovešťanka Denisa (18)
10
Galéria
Zdroj: sukr. archív D. Hunfalvyová

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojuje o titul Miss Spiša. Do finálovej deviatky tentoraz postúpili až štyri Novovešťanky. Finalistku s poradovým číslom deväť Klaudiu Repkovú sme vám už na našom portáli nedávno predstavili. Do finále súťaže krásy postúpila aj Denisa Hunfalvyová (18). Pochádza taktiež z nášho mesta a študuje na oranžovom gymnáziu. Počas finálového večera bude mať poradové číslo 3.

Výzva a zážitky

Ako pre náš portál prezradila, nikdy nemala ambície prihlásiť sa do takejto ani podobnej súťaže. Doplnila, že v súťaži sa ocitla neplánovane a o to viac sa z toho teší. „Beriem to ako šancu odprezentovať samu seba, lebo túto možnosť nemám bežne. Finálový večer je tak pre mňa výzvou," ozrejmila.

Od tejto súťaže očakáva nové skúsenosti, zážitky a hlavne zábavu. Strašiakom pre ňu je voľná disciplína a jej celkové prevedenie, keďže chce ukázať niečo zo svojho hobby zábavnou formou. A komu by so svojich súperiek dopriala výhru? „Výhru by som dopriala určite každej, pretože všetky baby si ju zaslúžia. V každej z nás sa skrýva niečo výnimočné," dodala Denisa.

Podpora blízkych

Na finálový večer sa teší už aj preto, že okrem novej skúseností ju v hľadisku bude podporovať celá rodina. „Je obrovským šťastím mať okolo seba takých ľudí ako mám ja," povedala s tým, že ju prídu podporiť rodičia, staršia sestra a priateľ spolu s jeho rodičmi.

Okrem štúdia na gymnáziu sa Denisa aktívne venuje hlavne športu. „V minulosti som hrávala volejbal, momentálne sa venujem fitnessu, behu, korčuľovaniu či plávaniu. Medzi moje ďalšie záľuby patrí cestovanie, rozhovory s priateľmi a hudba. Počúvam asi všetky žánre, záleží od mojej aktuálnej nálady," dodala gymnazistka.

Plány do budúcna

Jasno má aj v plánoch do budúcna, okrem úspešnej maturity by chcela vyštudovať vysokú školu a nájsť si zamestnanie, ktoré ju bude napĺňať. Ako hovorí, ak by aj súťaž vyhrala, určite by sa pár vecí zmenilo, avšak nejaké radikálne zmeny by v jej živote nenastali. Výhra by však každopádne potešila

A aké má rodená Novovešťanka obľúbené miesta v Spišskej či jej blízkom okolí? „Ako správna Spišiačka mám obľúbené miesta v Slovenskom raji. Myslím si, že tam sa vždy dajú stráviť pekné chvíle na odreagovanie sa. Čo sa týka nášho centra, milujem, keď si v lete môžem len tak sadnúť do trávy v parku," uzavrela finalistka súťaže Miss Spiša.

Finalistku s číslom 3 – Denisu Hunfalvyovú zo Spišskej Novej Vsi – si môžete pozrieť aj na fotkách v našej galérii.

Kráska z nášho mesta na FOTKÁCH: Denisa sa prebojovala do finále Miss Spiša
10
Galéria
Zdroj: sukr. archív D. Hunfalvyová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM