JAB Rôzne

FOTO: Plesovú sezónu v Spišskej odštartovali najmenší. To bola ale zábava!

Najkrajšie sviatky v roku skončili a pred nami je obdobie plesov a bálov. Ako prví v Spišskej Novej Vsi plesali tí najmenší.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Plesovú sezónu v Spišskej odštartovali najmenší. To bola ale zábava!
14
Galéria

Plesová sezóna už štartuje aj v našom meste a ako prví sa roztancovali a zabávali najmenší Novovešťania v materskom centre Dietka na sídlisku Mier. Práve tam sa konal 6. januára Fašiangový ples určeným všetkým deťom a ich rodičom.

Ako nám prezradila spoluorganizátorka podujatia Barbora Bačová, Fašiangový ples je prvou akciou konanou v materskom centre v novom roku, no určite nie poslednou. A hoci v komornejšom štýle kvôli zvýšenej chorobnosti detí si prvý ples v Spišskej užili všetci prítomní.

Na deti čakal trojhodinový bohatý program, na ktorom nechýbali rôzne súťaže, tvorivé aktivity, hry, hudba či tanec. Keďže ples mal prívlastok fašiangový, deti si za pomoci rodičov a organizátorov mohli hneď na začiatku plesu vyrobiť vlastnú masku.

Nechýbala ani klasická tombola a občerstvenie. Príjemnú atmosféru celého plesu dotvárala aj slávnostná výzdoba, ktorú si najmenší dostatočne užili.

Atmosféru tohto plesu si zachytenú na fotografiách môžete pozrieť v našej galérii.

Zachytené na fotkách: V Spišskej sa zabávali najmenší na vlastnom plese
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM