JAB Rôzne

FOTO: Mladý pár na to v Spišskej išiel naozaj netradične. Sobáš, aký mesto ešte nezažilo

Veľký deň D sa rozhodli mať v Spišskej Novej Vsi. Mladý pár si za miesto sobáša zvolil miestnu Radnicu. Na tom by nebolo nič neobvyklé. A predsa bolo mesto svedkom svadby, akú ešte nezažilo.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mladý pár na to v Spišskej išiel naozaj netradične. Sobáš, aký mesto ešte nezažilo
Zdroj: Dnes24.sk

Sobáš je dôležitý krok v živote každého človeka. Ide o deň, na aký sa nezabúda. Čoraz častejšie sa stretávame s originalitou a nápaditosťou zaľúbených párov. Mnohými párikmi sú napríklad vyhľadávané všakovaké netradičné miesta. No ani s dňom svadby to nemusí byť iba tradičné. Kým niekedy sa za svadobný deň považovala sobota, dnes to už tak nie je. Mnohé páry sa sobášia v piatok a výnimkou nie sú ani iné dni v týždni.

Ešte to nezažil

Jeden nezvyčajný dátum, ba aj čas, si vybrali snúbenci v Spišskej Novej Vsi. Sobáš totižto mali vo štvrtok a to už ráno o pol deviatej. „Sobášil som už v nedeľu aj v stredu, dokonca už aj v nemocnici, ale vždy to bolo v poobedných hodinách. Zo sobášom takto skoro ráno som sa stretol prvýkrát,“ priznal sobášiaci – prednosta Obvodného úradu v Spišskej Novej Vsi Ondrej Majerník.

Prečo sa mladý párik rozhodol pre takýto deň a takú skorú hodinu? „Žijem už niekoľko rokov v Anglicku, ale narodil som sa v Spišskej, preto aj tento dôležitý krok v živote som chcel spraviť v mojom rodnom meste. Pricestovali sme len na pár dní a keďže cez víkend odlietame, tak štvrtok bol ideálny deň,“ prezradil ženích.

Čo najviac

Aj čas sobáša je podľa jeho slov prozaický. „Chceme počas nášho krátkeho pobytu toho stihnúť čo najviac už ako novomanželia. Keďže moja manželka pochádza z Lotyšska, chcem jej ukázať Spiš aj Vysoké Tatry,“ povedal ženích s tým, že nebude chýbať ani svadobná hostina. Tú mali naplánovanú na poobedňajšie hodiny.

Mladý pár, ktorý získal v Spišskej Novej Vsi prvenstvo svojím zatiaľ najskorším sobášom, si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Vysloviť spoločné Áno je v nich zážitok. 4 najkrajšie svadobné miesta v Spišskej a okolí

FOTO zo sobáša, aký si Spišská nepamätá: Svadba na tenisových kurtoch!

GALÉRIA: Obrázky zo svadby, akú Spišská ešte nezažila
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM