JAB Rôzne

FOTO a VIDEO: V Spišskej Novej Vsi odštartoval Vianočný trh

Už je to tu opäť. Rok sa chýli ku koncu a pred najkrajšími sviatkami v roku si môžeme užiť predvianočnú atmosféru aj na trhu. Ten odštartoval v piatok.

Zdroj: Dnes24.sk

Spišskú Novú Ves už ovládla predvianočná trhová atmosféra a na svoje si prídu určite všetky vekové kategórie. Dnes totiž v centre mesta začal 29. Vianočný trh, ktorý bude trvať až do nedele do 12 –tej hodiny.

Návštevníci aj domáci sa môžu tešiť na takmer 150 stánkov s rôznym tovarom. Nechýbajú remeselné výrobky, výrobky z dreva, darčekové predmety, vianočné dekoratívne predmety a ozdoby, stromčeky či hračky.

Pripravené sú aj stánky s občerstvením, kde okrem rozvoniavajúcich mäsových výrobkov si prídu na svoje aj milovníci langošov trdelníkov či pirohov.

Tohtoročnou novinkou je aj keramický hrnček s motívom mesta, lampiónový sprievod so Skupinou historického šermu Jago či
videomapping s témou Vianoc. Tešiť sa môžeme aj na bohatý kultúrny program na pódiu, ktoré je postavé priamo pred Levočskou bránou.

Vianočnú atmosféru budú dotvárať aj koledníci, ktorí budú chodiť pomedzi ľudí. Na svoje si prídu aj milovníci mäsa a mäsových výrobkov. Miestne firmy predvedú priamo na námestí rozrábky bravčových polovíc. Nechýba ani poslanecký charitatívny punč, kapustnica či primátorské pirohy.

Prvé zábery z Vianočného trhu v Spišskej Novej Vsi si môžete pozrieť v našej bohatej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zachytené objektívom: V Spišskej sa rozbieha 29. ročník Vianočného trhu
36
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM