JAB Rôzne

FOTO a VIDEO: Súťaž o najkrajšiu Spišiačku sa niesla v hokejovom duchu

Známa súťaž krásy v Spišskej odštartovala už tretiu desaťročnicu a tento rok sa niesla v hokejovom duchu. Prinášame vám bohatú galériu aj pocity víťaziek.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Súťaž o najkrajšiu Spišiačku sa niesla v hokejovom duchu
36
Galéria

Uplynulý piatkový večer patril v Spišskom divadle krásnym dievčatám a exkluzívnej športovej porote. Po minuloročnom talianskom štýle sa celý finálový večer 21. ročníka súťaže krásy Miss Spiša niesol v hokejovom duchu. Dievčatá tak odpálili finále netradične, lebo na chvíľu vymenili lodičky za kolieskové korčule. Nechýbala však ani voľná disciplína, počas ktorej každá z dievčat predviedla to, v čom je najlepšia.

Po niekoľkých spoločných choreografiách či promenáde v plavkách aj spoločenských outfitoch, mala porota neľahkú úlohu a to určiť víťazku. Deväť hokejistov rozhodovalo, ktorá z finalistiek si zaslúži byť najkrajšou ženou nášho regiónu. Miss Spiša 2017 sa napokon stala Veronika Dičáková z Hrabušíc.

VIDEO: Pozrite si, ako to vyzeralo počas vyvrcholenia súťaže Miss Spiša
4
Galéria

Víťazka o pocitoch

„Neskutočný pocit, keď povedali moje meno, tak mi spontánne vyhŕkli slzy z očí, veľmi sa teším. Celý večer som si neskutočne užila, lebo zúčastniť sa tejto súťaže môžem len raz,“ povedala víťazka tesne po vyhlásení výsledkov. Radosť neskrývali ani prvá či druhá Vicemiss Spiša 2017.

„Nečakala som žiadne umiestnenie, ja som bola vďačná už za takúto príležitosť a za to, že som stretla veľmi príjemné dievčatá a nové kamarátky. Určite budem rada na súťaž spomínať aj keď pred finálovým večerom som mala poriadny stres,“ priznala Zlatica Kudrecová, ktorá sa stala prvou vicemiss. Titul druhej vicemiss si odniesla gymnazistka Barbora Vitikačová z Harichoviec „Veľmi ma to potešilo a prekvapilo, nečakala som to vôbec. Večer dopadol podľa predstáv a všetky dievčatá boli veľmi šikovné,“ povedala.

Prekvapení porotcovia

Vo voľnej disciplíne trošku dievčatá potrápili aj porotcov, ktorí im pomáhali bez toho, aby o tom dopredu vedeli. Hokejový brankár Jaroslav Janus tak hneď v úvode čelil finalistke s číslom jedna, ktorá na ňom predviedla divákom boj zblízka zvaný Krav maga. Útočníkovi Detroit Red Wings Tomášovi Tatárovi bola zase ďalšou finalistkou poskytnutá prvá pomoc. Martin Réway sa ocitol vo víre argentínskeho tanga a kapitán slovenského tímu na Majstrovstvách sveta v hokeji do 18 rokov Martin Feherváry si strihol tanečný battle.

Medzi porotcami nechýbal ani Novovešťan Ľubomír Vaic, ktorého sme sa spýtali podľa čoho víťazku porota vybrala. „ V tomto smere nemáme veľa skúsenosti a snažili sme sa na to pozerať ľudským okom, nie nejakým odborným. Hlavnú úlohu nezohrávali u nás ani tak miery, ako celkový dojem. Musím priznať, že na prvom mieste sme sa zhodli jednoznačne, horšie to bolo s druhým a tretím miestom. Nakoniec sme rozhodli a sme spokojní. Tak ako s víťazkami, tak aj s celkovým večerom,“ zhrnul Vaic.

Atmosféru 21. ročníka súťaže krásy Miss Spiša si môžete vychutnať prostredníctvom našich galérií.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Krásne dievčatá sa predviedli v akcii: Veľká fotoreportáž z finále Miss Spiša
36
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM