JAB Rôzne

FOTO A VIDEO: Gymnazisti zo Školskej plesali, za tieto tanečné kreácie si zaslúžia obdiv

Plesová sezóna je v plnom prúde aj v Spišskej Novej Vsi. Zahanbiť sa nedalo ani oranžové gymnázium. Jeho študenti plesali po dve noci.

Ilustračný obrázok k článku FOTO A VIDEO: Gymnazisti zo Školskej plesali, za tieto tanečné kreácie si zaslúžia obdiv
24
Galéria

Obdobie plné plesov, zábav a fašiangových aktivít je ešte stále v plnom prúde a aj v našom meste sa plesá každý týždeň. Tento víkend patril gymnazistom zo Školskej ulici, ktorí plesali v koncertnej sále Reduty v piatok aj v sobotu.

VIDEO: V Spišskej Novej Vsi plesali študenti známeho gymnázia
1
Galéria

Ako povedal pre náš portál riaditeľ gymnázia Jozef Kačenga, tento víkend to už bol 38. ročník reprezentačného plesu ich gymnázia a ako jediní plesajú po dva večery. „Museli sme ples kvôli veľkému záujmu rozdeliť na dva dni. V piatok plesalo 194 študentov spolu s rodičmi, v sobotu 195,“ priblížil s tým, že hoci plesať počas dvoch nocí je náročné, berie to ako príjemnú pracovnú záležitosť, na ktorú sa tešia všetci študenti.

Ako prezradil, študenti absolvovali tanečný kurz a ten slávnostne ukončili práve počas plesu, keď všetkým prítomným predviedli, čo sa naučili. Okrem tanečných choreografií nechýbala ani súťaž tanečných párov o kráľa a kráľovnú plesu, tento rok dokonca v dvoch kategóriách.

„Predviedli sa začiatočníci ale aj pokročilí, ktorí si tanečný kurz opäť po roku zopakovali,“ prezradil. Ako sa na pravý ples patrí, o polnoci nechýbala ani tombola a zábava trvala až do skorého rána.

Tanečné výkony študentov oranžového gymnázia si môžete pozrieť v našich galériách.

OBRAZOM z plesu novoveských gymnazistov: Tie choreografie stáli za to!
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM