JAB Rôzne

Finálový večer Miss Spiša 2019: Prvé slová víťazky aj porotcov, FOTO a VIDEO

Finále Miss Spiša je za nami. Tento rok sa niesol slávnostný večer v téme Prvej republiky. Prinášame vám pocity víťaziek aj slová porotcov.

Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý piatkový večer patril v Spišskom divadle nádherným dievčatám. Po vlaňajšom ročníku, kedy sa slávnostný finálový večer Miss Spiša niesol v znamení ukrajinských farieb a kultúry, tento rok sa deväť finalistiek pokúsilo priblížiť obdobie Prvej republiky. Priebeh večera bol však netradičný a plný prekvapení.

Mnohé dievčatá si vydýchli, lebo aj tento rok boli oslobodené od voľnej disciplíny, no rozhovoru so stálym moderátorom večera Michalom Hudákom, ktorého outfit súvisel s témou súťaže, sa nevyhli. Tentokrát si pre ne moderátor pripravil aj rôzne české slovíčka, ktoré mali finalistky preložiť. Aj samotného Hudáka čakalo počas večera prekvapenie. Keďže sa blíži jeho jubileum, organizátorka Miss Spiša mu odovzdala priamo v Spišskom divadle darček a celá sála mu zaspievala živió.

Pocity víťaziek

Porota rozhodla o najkrajšej žene nášho regiónu. Tou sa napokon stala osemnásťročná Romana Miháliková zo Sloviniek. Romana hneď po vyhlásení súťaže ťažko hľadala slová. „Neviem čo mám vôbec povedať. Nečakala som to a keď povedali moje meno, neverila som vlastným ušiam. Nešla som sem s konkrétnymi očakávaniami, ale som milo prekvapená. Ďakujem mojej rodine, že pri mne stála a všetkým babám, ktoré som tu spoznala. Boli úžasné a veľa som sa od nich naučila," povedala víťazka 23. ročníka súťaže krásy s tým, že aj keď trošku bojovala s trémou, nakoniec to dobre dopadlo a večer si užila.

Prvou vicemiss sa stala 21-ročná Daniela Bajtošová s Popradu. „Titul prvej vicemiss je pre mňa prekvapenie veľmi milé, nečakala som to, ale som veľmi rada, „ prezradila. Milé prekvapenie prežívala podľa vlastných slov aj Júlia Kubalcová (21) zo susedných Smižian, ktorá získala titul druhej vicemiss. „Som veľmi šťastná, nečakala som, že sa umiestnim. Ja som bola rada, že som už vo finálovej deviatke, užijem si a naberiem nové skúsenosti,“ povedala Júlia s tým, že jej sestra dvojička to celé prežíva s ňou, takže je to dvojnásobná radosť.

Čo na to porotcovia?

V porote, ktorú tvorilo osem známych tvárí, sa objavili pravidelní porotcovia, ale prišlo aj niekoľko nováčikov, ktorí mali na tejto súťaži premiéru. Jedným z nich bol aj predseda poroty Miroslav Dvorský, ktorý mal neľahkú úlohu. „Musím povedať, že to vôbec nebolo jednoduché, ani jednoznačné, ale zato veľmi príjemné. Každá slečna mala svoju charizmu či vyžarovanie, ale nakoniec sme vybrali. Ja osobne som pri hodnotení vychádzal z rozhovorov,„ prezradil šéf porotcov. Ako doplnil, večer si veľmi užil vládla tu podľa neho úžasná atmosféra. „Cítim som sa tu výborne, dnešný večer bol príjemný, zábavný a prídem znova rád,“ doplnil.

Ani podľa ostrieľaného porotcu Ivana Mikloša rozhodovanie nebolo jednoznačné. „Vždy je to náročné. Dievčatá sú krásne, vyberalo sa ťažko. Nebolo to vôbec jednoznačné, dokonca bol aj rozstrel, ale myslím, že sme vybrali dobre.„ Medzi porotcami bol aj primátor Spišskej Novej Vsi Pavol Bečarik. Ako si on poradil s hlasovaním a ako dopadla jeho favoritka? „Bolo to veľmi ťažké, lebo sú všetky dievčatá krásne, ale vybrali sme s najlepším vedomím a svedomím. Priznám sa, že ja som mal prvé a druhé miesto naopak, no nakoniec ma prehlasovali. Nie som tu prvýkrát a vždy je to náročné vybrať tú naj.“

Zábery z finálového večera nájdete aj v našich galériách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Atmosféra slávnostného večara súťaže Miss Spiša 2019 na fotkách
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM