JAB Rôzne

Fašiangová zábava novoveských škôlkarov: Takto si užívali svoj karneval, FOTO

Fašiangové obdobie je v plnom prúde a poriadnu zábavu si nenechali ujsť ani v jednej z materských škôl v Spišskej Novej Vsi. Nechýbali masky a dobrá nálada.

Zdroj: Dnes24.sk

Takmer 140 škôlkarov v materskej škole na Stolárskej ulici na sídlisku Západ si užívalo vo štvrtok dopoludnia poriadnu fašiangovú zábavu. Ako nám prezradila riaditeľka materskej školy Zlaťa Horváthová, karneval patrí už k ich k tradičným podujatiam a deti sa naň veľmi tešia.

„Celý týždeň je v našej materskej škole fašiangový. Deti oboznamuje s rôznymi zvykmi, ktoré sú pre toto obdobie typické, vytvárame spolu masky, spievame piesne a samozrejme sa tešíme na to veľké vyvrcholenie, ktorým je fašiangový karneval,“ povedala.

Ako doplnila, tento rok trošku zmenili prostredie a telocvičňu vymenili za svoje triedy, čo však na zábave neubralo. Princezné, čarodejnice, piráti aj spidermani sa zvŕtali na tanečnom parkete aj s pani učiteľkami, ktoré sa svojimi maskami taktiež nedali zahanbiť. Nechýbalo ani malé občerstvenie, ktorým malí tanečníci dopĺňali svoje sily. Do zábavy sa na chvíľu zapojili aj tety kuchárky, ktoré okrem prípravy dobrého obeda tiež nezabudli ani na masky.

Ako to vyzeralo na karnevale v najväčšej novoveskej materskej škole si môžete pozrieť v priložených galériách.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Veľká FOTOGALÉRIA: V Spišskej mala svoj karneval aj najväčšia materská škola
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM