JAB Hokej

Fanúšikovia hokeja sa už teraz môžu tešiť: Čaká nás zápas hviezd!

Pred začiatkom sezóny čaká hokejistov boj o Spišský pohár, ako aj prípravné zápasy. Fanúšikovia hokeja sa môžu tešiť na tri prípravné zápasy na domácej pôde. Koncom augusta uvidíme aj zápas hviezd.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia hokeja sa už teraz môžu tešiť: Čaká nás zápas hviezd!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako nás informoval riaditeľ hokejového klubu Miroslav Gavalier sezóna začína 12.septembra. Muži si prvý zápas sezóny zahrajú doma s Považskou Bystricou. Predtým, ich ešte čakajú prípravné zápasy. V piatok 8.8 si chlapci zahrajú proti Michalovciam a 12.8 ich čaká ďalší zápas na domácej pôde proti Prešovu. 15. augusta vycestujú do Prešova a následne 18. augusta do Michaloviec. Pred Spišským pohárom, ich čaká ešte 21. augusta prípravný zápas s Liptovským Mikulášom na Liptove.

Od 27 do 29.augusta sa bude konať v Spišskej Novej Vsi Spišský pohár, ktorého sa zúčastnia prvoligové mužstvá z Bardejova, Mikuláša, Nového Targu a samozrejme naše A mužstvo. Pred začatím sezóny si chlapci zahrajú ešte aj v septembri a to 2.septembra s Mikulášom a 5. septembra v rámci prípravných zápasov poslednýkrát vycestujú do Bardejova. V auguste čaká fanúšikov hokeja aj prekvapenie. „V pláne máme zorganizovať aj Zápas hviezd na ľade,“ prezradil Miroslav Gavalier.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM