JAB Iné športy

Extraligové hráčky pokračujú vo víťaznom ťažení: Nitrankám nedovolili vymyslieť takmer nič!

450 divákov prilákal zápas našich volejbalistiek proti hráčkam z Nitry. Všetci sa tešili na zaujímavý volejbal. Po zápase sme opäť na čele tabuľky.

Ilustračný obrázok k článku Extraligové hráčky pokračujú vo víťaznom ťažení: Nitrankám nedovolili vymyslieť takmer nič!
Zdroj: Dnes24.sk

COP-kárky odohrali nedávno vynikajúci duel u svojho mestského rivala na UKF-ke, a tak sa očakával zaujímavý zápas. „Napokon z toho bolo jasné víťazstvo domácich Spišiačok, keď si počas celého priebehu zápasu udržiavali pohodlný viacbodový náskok a nedovolili mladým hráčkam z Nitry takmer nič vymyslieť,“ informoval nás tajomník volejbalového klubu Igor Murko. Podľa jeho slov výsledok 3:0 je zaslúžený a minimálne do stredy posúva spišskonovoveské volejbalistky opäť na čelo extraligy.

„Bol to zápas, v ktorom bola prvoradá úloha ustrážiť najviac bodujúcu hráčku v extralige Zuzku Písečnú. Zápas, ktorý bol hlavne o koncentrácii . My sme podali štandardný výkon, súper predviedol sériu individuálnych chýb hráčok, čo nám umožnilo urobiť si väčší náskok a zahrať si dnešný zápas so všetkým hráčkami,“ povedal po zápase tréner Spišiačok Ondrej Spišák.

Na margo zápasu sa vyjadril aj Jaroslav Vlk, tréner COP Nitra: ,,Dnes sme nedokázali hrať svoju hru. Kopili sme príliš veľa chýb. Hrali sme s veľkým rešpektom. Naša hra sa prestala podobať ideálu a proti výbornej obrane sme proti domácim nedokázali nájsť žiadnu protizbraň. Dievčatá hrali v útoku mäkko a mali sme problémy na prihrávke. Od čoho sa odvíjala naša hra a v konečnom dôsledku aj jej výsledok.“

VK Spišská Nová Ves – COP Nitra 3:0 (17, 16, 12)

Foto: Igor Murko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM