Miroslav Pomajdík Krimi

EXKLUZÍVNE FOTO: Na cestu sa zrútil strom, vodič mal obrovské šťastie

Dramatické chvíle sa odohrali v obci Palcmanská Maša, kde padajúci strom len tesne minul práve prechádzajúceho štvorkolkára a čiastočne zavalil aj miestnu chatu. Strom zablokoval v obci hlavný cestný ťah medzi Spišskou Novou Vsou a Dedinkami. Strhol tiež elektrické vedenie.

Ilustračný obrázok k článku EXKLUZÍVNE FOTO: Na cestu sa zrútil strom, vodič mal obrovské šťastie
Foto: Miroslav Pomajdík / Zdroj: Dnes24.sk

Obec bola niekoľko hodín bez elektrickej energie. Veľké šťastie mal tiež spolumajiteľ chaty, ktorý len niekoľko minút pred pádom stromu opustil na svojom aute miesto, kde strom dopadol. „Bol to pre mňa šok vidieť padnutý strom na mieste, na ktorom som len pred chvíľou parkoval so svojim autom. Zostať tam niekoľko minút dlhšie a neviem, či by sme sa takto porozprávali,“ zveril sa nám šokovaný spolumajiteľ chaty pán Erik, na ktorú inkriminovaný strom padol. „Na streche chaty sú viditeľné aj šmuhy po zásahu poškodenými elektrickými káblami, takže hrozil aj následný požiar našej chaty,“ dodal pán Erik.

O šťastí môže tiež hovoriť vodič štvorkolky, ktorého len tesne minul padajúci strom. Ten privolal aj policajnú hliadku, ktorá celý incident zmonitorovala. Miestnu komunikáciu a elektrické vedenie sa podarilo do niekoľkých hodín opraviť. Na chate neboli žiadne vážnejšie škody.

Pád stromu v Palcmanskej Maši
6
Galéria
Foto: Miroslav Pomajdík / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM