JAB Kultúra

Druhý júlový víkend klope na dvere: Čo všetko nás čaká v Spišskej a okolí?

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Pozrite si prehľad podujatí, ktoré vám odporúčame v Spišskej a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Druhý júlový víkend klope na dvere: Čo všetko nás čaká v Spišskej a okolí?
Zdroj: Dnes24.sk

ČO SME KOMU UROBILI

9. júla 2016 o 21.15, pred Redutou

Ďalší titul v rámci letného kina si môžete pozrieť v sobotu večer pred budovou Reduty. Tentokrát to bude francúzska komédia s názvom Čo sme komu urobili. Manželia Claude a Marie musia postupne stráviť tri svadby svojich dcér. Ich zaťovia určite nie sú podľa ich ideálnych predstáv..

HĽADÁ SA DORY

9. a 10. júla 2016 o 17.00, kino Mier

Všetci priaznivci malej rybky Nema a podmorského sveta sa môžu tešiť na ďalší príbeh. Tentokrát sa dej filmu zameriava predovšetkým na rybku Dory, ktorá zabúda väčšinu vecí veľmi rýchlo. Snaží sa nájsť svojich rodičov, no počas cesty je zajatá a odvezená do kalifornského verejného akvária, z ktorého sa ju Marlin a Nemo snažia vyslobodiť.

ENIX

10.júla 2016 o 15.00, pódium pred Radnicou – Smižany

Aj v Smižanoch bude v nedeľu popoludní veselo. Na spríjemnenie voľného dňa vám zahrá hudobná skupina z Letanoviec – Enix priamo pred Radnicou.

ČÍTANIE V PARKU

10.júla 2016 o 15.00, kaštieľ v Markušovciach

V nedeľu sa môžete tešiť na rozšírené sprievodné slovo počas prehliadky expozícii v podaní lektorov v historických kostýmoch. Príjemným spestrením popoludnia bude aj čítanie z diela renesančných autorov pod starým dubom.

IN LINE KORČUĽOVANIE

10.júla 2016 o 16.00, Letná ulica

Aj túto nedeľu môžete prevetrať svoje korčule priamo na námestí v Spišskej. Od štvrtej hodiny popoludní bude na hodinu uzavretá Letná ulica pre všetkých priaznivcov in Line.

O ČERTOVI

10. júla. 2016 o 16.00, pred Redutou

Divadlo na hojdačke zo Žiliny príde do Spišskej Novej Vsi druhú prázdninovú sobotu . Rozprávku O čertovi vám zahrá v popoludňajších hodinách.

13-NÁSŤ CIEST

10. júla 2016 o 17.00, pred Redutou

V rámci kultúrneho leta si takmer každú nedeľu prídu na svoje nielen deti ale aj milovníci hudby. Tentokrát sa potešia najmä fanúšikovia country. V nedeľu popoludní vystúpi pred Redutou práve country kapely zo Spišskej Novej Vsi – 13-násť ciest.

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM