JAB Rôzne

Dom kultúry na sídlisku Mier má za sebou ďalšiu obnovu a... kino prišlo s novinkou!

Dom kultúry na sídlisku Mier prešiel počas prázdnin rekonštrukciou. Spustené je po mesačnej prestávke aj kino a to prišlo s novinkou.

Ilustračný obrázok k článku Dom kultúry na sídlisku Mier má za sebou ďalšiu obnovu a... kino prišlo s novinkou!
7
Galéria

Prvou rozsiahlou zmenou prešiel Dom kultúry na sídlisku Mier už pred dvomi rokmi, kedy boli zrekonštruované vnútorné priestory kina. Tento rok prišli na rad vonkajšie časti budovy Domu kultúry, vykonala sa rekonštrukcia vo výške 340 tisíc eur.

Ako nás informovali kompetentní, rekonštrukciou prešla strecha, vymenili sa okná a zmenou prešla aj fasáda budovy. Okrem toho malými úpravami prešli aj vnútorné priestory. „Menili sa dvere, svetlá a maľovalo sa,“ priblížila nám Kornélia Bosáková s tým, že ešte stále prebiehajú dokončovacie práce.

Ako doplnila, rekonštrukciou prejdú aj priestory Čačiny, kde plánujú vybudovať protihlukovú stenu. Kino Mier začalo však už premietať od 1. septembra a okrem viditeľných zmien prišlo aj s novinkou.

Od septembra sa totiž dajú lístky do kina zakúpiť už i cez internet. „Vstupenky si môžu návštevníci kina zakúpiť už mesiac dopredu a pri vstupe do kina stačí, keď sa preukážu QR kódom. Do budúcna plánujeme predaj lístkov cez internet rozšíriť aj na všetky podujatia, ktoré budú prebiehať v Dome kultúry,“ dodala.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Dom kultúry na sídlisku Mier? Takto vyzerá v novom šate
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM