Hokej

Dôležitý duel s Humenným: Novoveskí hokejisti súperovi nasúkali až 8 gólov

V nedeľu sa konalo 38. kolo 1. hokejovej ligy. Naši hokejisti si na domácom ľade zmerali svoje sily so súpermi z Humenného.

Ilustračný obrázok k článku Dôležitý duel s Humenným: Novoveskí hokejisti súperovi nasúkali až 8 gólov
Zdroj: Dnes24.sk

Počas víkendu sa spišskonovoveskí hokejisti postavili na ľad až dvakrát. V piatok odohrali ďalšie kolo 1. hokejovej ligy v Topoľčanoch, kde sa im nedarilo a domov sa vracali po prehre 5:1 bez bodov. O niečom inom bol nedeľný duel proti Humennému, ktorý odohrali na domácom ľade.

Skóre otvorili v prvej tretine súperi, no naši hokejisti do konca prvej tretiny vyrovnali a tak sme do ďalšej tretiny vstupovali s remízou. V druhej tretine sme mali o čosi navrch a tretia bola už úplne v réžii našich hokejistov. Nakoniec po tretinách (2:2, 3:2, 3:0) sme si pripísali dôležité 3 body, ktoré nás udržali ešte v boji o play – off.

Tento týždeň nás čakajú ďalšie dva dôležité zápasy. Oba sa budú konať na domácom ľade. V stredu si zmeriame sily zatiaľ s ôsmou Považskou Bystricou a v piatok s aktuálne tretím Martinom.

HK Spišská Nová Ves – MHK Humenné 8:4

Góly: 16. Novák (Nagy, Zwick), 20. Koky (Pischalnikov, Ondov) 25. Mikula (Kover, Nagy), 34. Mikula (Koky, Ondov), 38. Kover (Findura, Olejník), 50. Pischalnikov (Nagy), 56. Olejník (Mikula), 59. Pischalnikov (Koky, Zwick) – 7. Fedorko (Vaško, Markuš), 15. Solomonchak (Krajňák, Majerník), 38. Krajňák (Solomonchak, Babynets), 39. Babynets (Krajňák, Solomonchak).

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Pred Vianocami spojili novoveskí hokejisti zápas s charitou. Ako to na štadióne vyzeralo si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Hokejový zápas našich chlapcov proti Michalovciam? Padali góly aj plyšáky!
17
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM