Rôzne

Dobrá správa pre milovníkov kúpania: Takáto zmena týkajúca sa plavárne nastala

Ak patríte medzi milovníkov plávania, máme pre vás dobrú správu. Počas otvorenia letného kúpaliska je možnosť zakúpiť si 2-hodinový vstup len na krytú plaváreň.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre milovníkov kúpania: Takáto zmena týkajúca sa plavárne nastala
Zdroj: STEZ

Kúpalisko v Spišskej Novej Vsi otvorilo svoje brány koncom júna a na návštevníkov čaká aj novinka v podobe takzvaného Bavendo parku. Nová sezóna priniesla aj zmenu vstupného, pri ktorej celodenný vstup pre dospelého sa zvýšil na 6 eur, v rámci ktorého je však neobmedzený prístup na letné kúpalisko a aj na plaváreň.

Tentokrát nastala ďalšia zmena, ktorá sa týka krytej plavárne. „Od 8. júla 2019 je počas otvorenia letného kúpaliska možnosť zakúpiť si 2-hodinový vstup len na krytú plaváreň,“ uvádza sa na stránke STEZ.

Vstupné vo výške 4 € dospelý, 3 € dieťa, 2,5 € osoba nad 62 r. si môžete zakúpiť v pokladni na letnom kúpalisku. Ako povedal pre Spišskú 24 riaditeľ Správy telovýchovných zariadení (STEZ) Vladimír Hovaňák, chceli vyjsť v ústrety všetkým plavcom. „Do budúcna sú v pláne aj dvoj či trojhodinové vstupy na letné kúpalisko,“ doplnil.

V prípade, že letné kúpalisko je zatvorené, platí pre mestskú krytú plaváreň tento cenník:

  • Celodenný vstup – Držitelia karty (Turistická karta Slovenský raj & Spiš – 10% zľava)
  • Dospelý 4€ – 3,60€
  • Dieťa od 3–18rokov 3€ – 2,70€
  • Osoba nad 62r. ,ZŤP -S 2,50€ – 2,20€

Celodenný vstup pre držiteľov Jánskej plakety

  • Strieborná, Bronzová 2€
  • Zlatá, Diamantová, Kňazovického 0,10€

Na krytej plavárni je k dispozícii 25 metrový bazén s hĺbkou vody od 120 cm do 380 cm . Súčasťou je neplavecký bazén s hĺbkou od 60 do 80 cm. Teplota vody v bazénoch dosahuje 24 – 27 °C. Návštevníci plaveckého bazéna môžu využívať parnú saunu zdarma. Počas otvorenia letného kúpaliska je parná sauna zatvorená.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Slovenky vyniesli trofej pre víťaza ME na Lomnický Štít. Viac v priloženom videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM