Marie Melníková Rôzne

Dobrá správa! Dom sa dá už kúpiť za cenu bytu...

Ak si chystáte zadovážiť bývanie, dajte si bacha! Pri pozornom zmapovaní trhu sa dá totiž už za cenu bytu kúpiť rovno celý rodinný dom. A to nie hocijaký. V ponuke sú dokonca novučičké príbytky s výhľadom na Vysoké Tatry a navyše vzdialené iba pár mi

Toto všetko vám dokáže poskytnúť lokalita Červený Jarok v metropole Spiša. Tá ponúka ideálnu možnosť na nový život v rodinnom dome a to za cenu 4-izbového bytu. Bonusom vášho bývania je výhľad na Vysoké Tatry či Slovenský raj, ale aj pokoj, možnosti turistiky i cyklotrasy. A to všetko iba pár minút od centra Spišskej Novej Vsi.

Bývanie je na vŕšku, takže nehrozí, že by vaše nové rodinné hniezdo zasiahli povodne. „Kto hľadá pokojný súkromný život blízko prírody a mesta, je to jedinečná príležitosť,“ uviedol Juraj Molčan, architekt spoločnosti Združenie podnikateľov FMM.

Dom vám postavia do 15-tich mesiacov Ak si klient kúpi pozemok a nechá si postaviť rodinný domček, nemusí sa už starať o nič a bývať môže dokonca do pätnástich mesiacov. „Náš klient s tým nemá žiadne opletačky, o všetkom je však informovaný. Má k dispozícii obrazovú informáciu od prvého zarytia bagrom až po odovzdanie kolaudačného protokolu. Našou devízou je lacný dom a komplexnosť,“ prezradil Igor Murko z firmy FMM.

Lacný dom Lákadlom je aj výhodná cena. //„Cena rodinného domu s pozemkom je dnes 95 000 eur. Zodpovedá to približne cene štvorizbového bytu,“ // prezradil I. Murko z firmy FMM.

Ako vyzerá vnútro domu? Projektant použil najjednoduchšiu architektúru spojenú s moderným spôsobom bývania. //„V radovej výstavbe majú domy dve podlažia. Na prízemí zo severnej strany je vstup, zádverie, WC s kotolňou, priestranná kuchyňa, jedáleň, spoločenský priestor, a dá sa odtiaľ vyjsť aj na terasu. Pekným schodiskom sa dostaneme do podkrovia, kde sú tri spálne, kúpeľňa so samostatným WC,“ //architekt vymenúval vybavenie interiéru.

**Netreba zatepľovať a máte aj kde zaparkovať ** Domy vám postavia z tvárnice, ktorú netreba zatepľovať. Pri dome si môžete vybudovať prístrešok pre parkovanie dvoch áut.// „Je možné si vybudovať aj garáž aj pre tri autá. Na to potrebujete súhlas stavebného úradu,“ //uviedol Molčan.

V troch etapách postavia 124 domov Výstavba rodinných domov v lokalite Červený Jarok je rozdelená do troch etáp. //„Prvou časťou je radová výstavba dvoj a troj domov, potom individuálna bytová výstavba (IBV), kde metráž pozemkov je dva až tri krát väčšia. Tretia etapa bude pod kopcom,“ ozrejmil Murko. Dnes stojí na Červenom Jarku päť domov. „V júni budú štyri rodinné domy obývateľné,“ //doplnil Molčan. Obyvatelia Červeného Jarku budú mať včas elektriku, vodu, plyn, či verejné osvetlenie. Rozloha domu s pozemkom je od 350 do 400 metrov štvorcových

Viac informácií o výhodnom bývaní na Červenom Jarku nájdete na stránke http://dom.cervenyjarok.sk/…pit_dom.html

Spišská24/Marie Melníková

Dobrá správa! Dom sa dá už kúpiť za cenu bytu...
1
Galéria
?ervený jarok
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM