JAB Kultúra

Do Spišskej zavíta Bažant Kinematograf: Vieme, aké filmy prinesie tento rok

Počas leta do nášho mesta zavíta aj Bažant Kinematograf. Pod holým nebom priamo na námestí budeme môcť vidieť niekoľko zaujímavých snímok.

Ilustračný obrázok k článku Do Spišskej zavíta Bažant Kinematograf: Vieme, aké filmy prinesie tento rok
Zdroj: Dnes24.sk

Milovníci filmov sa potešia. Do Spišskej Novej Vsi počas leta zavíta pojazdné kino známe ako Bažant Kinematograf. Tento rok so sebou do nášho mesta prinesie štyri české a slovenské filmy. Premietať sa bude od 1. do 4. augusta a to na Radničnom námestí so začiatkom o 21:00 hod.

Na aké filmy sa v Spišskej môžeme tešiť?

1. augusta – Otcova volga

Matka s dcérou sa na veteránskej volge vydávajú po stopách bývalých mileniek a priateľov ich nedávno zosnulého manžela a otca, aby odhalili jeho skrývané tajomstvo. Najnovší film Jiřího Vejdělka, režiséra divácky najúspešnejších českých filmov posledných rokov.

2. augusta – Backstage

Súčasný príbeh o skupine mladých tanečníkov, ktorých priateľstvá, lásky a pohľad na svet zmení ich účasť v televíznej tanečnej súťaži. Film plný výbornej hudby a kreatívnych tanečných čísel skupiny The Pastels z dielne známeho choreografa Miňa Kereša.

3. augusta- Prezident Blaník

Zábavný, groteskný i absurdný príbeh lobistu Antonína Blaníka, ktorý sa rozhodne kandidovať na prezidenta Českej republiky. Odohráva sa na pozadí skutočných udalostí druhej priamej voľby prezidenta Českej republiky. Vystupuje v ňom celý rad reálnych osobností českého politického a spoločenského života.

4. augusta – Čiara

Adam Krajňák je otcom rodiny i hlavou kriminálnej skupiny, ktorá pašuje cigarety cez slovensko-ukrajinskú hranicu. Pokojné spolužitie dvoch prelínajúcich sa svetov naruší novovybudovaná schengenská hranica a nervozita z nejasnej budúcnosti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM