JAB Rôzne

Do konca súťaže o naj mesto zostáva už len pár dní: Ako to vyzerá so Spišskou?

Už o pár dní bude ukončené veľké online hlasovanie o naj mesto Slovenska. Pozreli sme sa na to, ako je na tom tesne pred koncom súťaže Spišská Nová Ves.

Ilustračný obrázok k článku Do konca súťaže o naj mesto zostáva už len pár dní: Ako to vyzerá so Spišskou?
Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 31. októbra o 12:00 hod. bude ukončená Súťaž o NAJ mesto Slovenska, ktorú v apríli vyhlásil internetový portál slovakregion.sk. Jedná sa o online hlasovanie, pričom možno sledovať aj priebežné poradie. Prvú priečku tesne pred koncom súťaže aktuálne okupuje mesto Sabinov.

Ako sa však v konkurencii 140 slovenských miest darí práve tomu nášmu? Spišskej Novej Vsi nateraz patrí v priebežnom rebríčku 2. miesto. Prvú trojicu uzatvára Púchov.

To, ako to napokon dopadne, môžete ovplyvniť aj vy. Ešte niekoľko dní je možné na spomínanom portáli zahlasovať. Platí, že hlasovať môžu len zaregistrovaní užívatelia s kompletne vyplnenými registračnými údajmi. Registrácia je pritom bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM