JAB Kultúra

Dni oddychu sú tu: Zoznámte sa s našimi víkendovými tipmi

Ďalší víkend je tu a oddýchnuť si počas neho môžete aj na rôznych akciách, ktoré sa chystajú v našom meste a okolí. Tu sú tipy našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Dni oddychu sú tu: Zoznámte sa s našimi víkendovými tipmi
Zdroj: Dnes24.sk

Verejné preteky v behu na lyžiach

2. februára 2019 od 9:00, Grajnár

Príležitosť zalyžovať si a zmerať sily s inými lyžiarmi môžete využiť v sobotu doobeda na Grajnári, kde sa uskutoční ďalší ročník tradičných pretekov v behu na lyžiach. Súťažiť sa bude podľa vekových kategórií a každý účastník dostane účastnícky list a nebude chýbať ani občerstvenie v podobe čaju a gulášu.

Verejné korčuľovanie

2. a 3. februára od 17:30, Zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v sobotu aj v nedeľu podvečer.

The Best of Fest Anča

2. februára 2019 o 18:00, Čajovňa Alchýmka

Best of Fest Anča 2018 je kolekciou ocenených krátkometrážnych animovaných filmov z aktuálneho ročníka medzinárodného festivalu animácie Fest Anča, ktoré prešli výberom z takmer 1600 prihlásených titulov z viac ako 70 krajín sveta. V sobotu podvečer môžete vidieť to najlepšie z krátkometrážnej animácie, študentských filmov, videoklipov a filmov pre deti.

Až tri v taňcu na vidermaňcu

2. februára 2019 o 19:00, Spišské divadlo

V minulosti, no i v súčasnosti, v každej dedine boli a sú muži, ktorým máloktorá dievka – a veru aj nejedna žena – dokázala odolať. A najhoršie, čo sa takému mladému playboyovi môže stať je, že sa zaľúbi. Divadelná hra o ľúbostnom trojuholníku zo Sepešoviec poprepletaná humornými dialógmi v spišskom nárečí vám určite príde vhod v sobotu večer.

Tri zlaté vlasy deda Vševeda

3. februára 2019 o 16:00, Spišské divadlo

Príbeh chudobného Plavčíka, ktorý sa vyberie na dlhú dobrodružnú cestu za tajomným dedom Vševedom, aby získal od neho tri zlaté vlasy a mohol sa tak oženiť s princeznou. Je to nebezpečná úloha, pretože doteraz sa ešte nikdy nikto odtiaľ živý nevrátil…

Ľadová sezóna 2

3. februára 2019 o 17:00, kino Mier

Ľadový medveď Norm si na zimný spánok vôbec nepotrpí. Práve naopak. Keď sa vonku ochladí, začína pre neho a pre celú partiu jeho kamarátov zo Severu tá pravá ľadová sezóna, sezóna plná dobrodružstiev a zábavy. Norm najprv spôsobí riadny rozruch na ceste do New Yorku, aby ho po návrate domov čakala jedna dôležitá úloha. Musí z ostatných zvierat Severu postaviť hokejový tím a v jednom veľkolepom zápase zachrániť drahocenný ľad a ich ľadový domov.

Ženy v behu

3. februára 2019 o 19:00, kino Mier

Komédia o ženách, ktoré sa neboja vybehnúť šťastiu v ústrety. Věra prežila s Jindřichom báječný život a je pevne rozhodnutá splniť jeho posledné prianie – zabehnúť maratón! Emancipovaná a rázna matka troch dcér v tom nevidí žiadny problém. Žiadna z nich síce zatiaľ neodbehla ani meter, ale do štartu ostávajú ešte tri mesiace a tréner Vojta pripravil skvelý kondičný plán. Stačí len začať. Dcéry sa však do behania veľmi nehrnú. Majú úplne iné starosti…

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Cez víkend si môžete vychutnať aj okolitú prírodu. Zimné zábery z okolia Spišskej si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Nasnímaná bola neďaleko Spišskej a poteší vaše oči: Zimná nádhera na FOTKÁCH
11
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM