JAB Rôzne Rôzne

Dlhoročný problém, ktorý trápil nemocnicu v Spišskej je zažehnaný: Všimli ste si tú zmenu aj vy?

Dlhoročný problém, ktorý trápil vedenie nemocnice aj nejedného pacienta či návštevníka nemocnice v našom meste je vyriešený. A to dokonca aj so zaujímavou novinkou. Všimli ste si tú zmenu?

Ilustračný obrázok k článku Dlhoročný problém, ktorý trápil nemocnicu v Spišskej je zažehnaný: Všimli ste si tú zmenu aj vy?
Zdroj: Dnes24.sk

Travertínová dlažba bola súčasťou do vchodu do nemocnice v Spišskej Novej Vsi takmer štyridsať rokov. Keďže už niekoľko rokov – najmä v zimných mesiacoch – bola veľkým problémom (dočasne sa to riešilo kobercom do vstupu nemocnice, pretože sa šmýkalo ) sa vedenie nemocnice rozhodlo pre novú dlažbu.

„Stará dlažba bola už stará, popraskaná a nevhodná do vonkajších priestorov. V zime, keď trošku namrzlo bola aj nebezpečná. Nahradili sme ju novou protišmykovou dlažbou, na ktorej sa nachádza aj červený pás, ktorý slúži pre nevidiacich ,“ vysvetlila riaditeľka nemocnice Renáta Šuláková.

Podľa jej slov rekonštrukcia dlažby stála 23 000 eur a počíta sa s novou dlažbou už od parkoviska, ale to až v priebehu budúceho roka. Ako prezradila tento rok čaká nemocnicu niekoľko zmien a rekonštrukcií.

„Okrem nových oddelení urgentnej medicíny a multiodborovej intenzívnej starostlivosti, ktoré slávnostne otvoríme 31.mája je v pláne kompletná rekonštrukcia vestibulu, prerobenie priestorov bývalého oddelenia JIS, rekonštrukcia sociálnych zariadení na internom oddelení, nové podlahy na chodbách nemocnice či rekonštrukcia kuchyne, čo sa týka najmä technológie prípravy jedál a výdaja stravy" vymenovala Šuláková.

Môže vás zaujímať:

Zábery, ktoré si môžete pozrieť ako prví: Nový urgent v spišskonovoveskej nemocnici v obrazoch

Krásna pomoc zaznamenaná v obrazoch: Trieda v materskej škole sa zmenila na transfúznu stanicu

Novinka OBRAZOM: Novoveská nemocnica vyriešila nepríjemný problém
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM