JAB Rôzne

Deti sa zaiste potešia: V Spišskej na sídlisku Východ pribudla takáto novinka...

Lákavá atrakcia, ktorá spestrí deťom priestor na sídlisku Východ je už na svete. Pozrite si prostredníctvom fotiek, aká novinka tam pribudla.

Ilustračný obrázok k článku Deti sa zaiste potešia: V Spišskej na sídlisku Východ pribudla takáto novinka...
7
Galéria

Lákavé atrakcie pre deti v našom meste pribúdajú. Po vybudovaní centrálnych ihrísk na sídlisku Mier, Západ a Tarča sa potešili aj obyvatelia mestskej časti Ferčekovce, kde bola, ako sme vás už nedávno informovali, namontovaná novinka na miestnom ihrisku.

Skrátka neprišli ani deti, ktoré bývajú na sídlisku Východ, kde práve v týchto dňoch dokončili novú zostavu, ktorá spestrila priestor určený práve im. „Centrálne ihrisko by práve kvôli priestoru a existujúcemu ihrisku nevošlo, preto sme sa rozhodli pre menšiu zostavu,“ povedal pre náš portál vedúci oddelenia komunálneho servisu v Spišskej Novej Vsi Tomáš Hamráček.

Ako doplnil, ide o vežovú zostavu vhodnú od 3 do 14 rokov, ktorú financovalo mesto zo svojho rozpočtu v sume 11 781,96 eur s DPH. Okrem inštalácii zostavy prebehli aj terénne úpravy či opravy lavičiek. „ V priebehu budúceho týždňa máme na pláne položiť ešte trávny koberec,“ dodal s tým, že na sídlisku to touto zostavou ešte nekončí. „V budúcnosti plánujeme na sídlisku Východ na Moravskej ulici vytvoriť, resp. obnoviť ďalšie ihrisko,“ prezradil Hamráček.

Novú atrakciu pre deti ako aj tú plánovanú si môžete pozrieť v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Na sídlisku Východ pribudla novinka pre deti a toto je tam v pláne!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM