Peter Klimant Krimi

Desivý zážitok mladíka (20) v Spišskej: Lúpežný prepad rovno na ulici!

Počas víkendu došlo v Spišskej Novej Vsi k lúpeži rovno na ulici. Podľa polície partia mládencov prepadla mladého muža (20) a okradla o hotovosť, ktorú mal pri sebe.

Ilustračný obrázok k článku Desivý zážitok mladíka (20) v Spišskej: Lúpežný prepad rovno na ulici!
Zdroj: TASR

Policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže a prečinu výtržníctva troch mladistvých chlapcov zo Spišskej Novej Vsi. „Trojica mládencov spoločne v sobotu 21. júna okolo 01:30 hodine medzi ulicami Levočská a Koceľova v Spišskej Novej Vsi, lúpežne prepadli 20-ročného muža z obce Rudňany,“ informoval hovorca KR PZ Košice Alexander Szabó.

Podľa Szabóa sa k poškodenému prihovorili a počas rozhovoru ho zhodili na zem. „Následne mu dvaja na zemi pridržali ruky a tretí z páchateľov mu prehľadal vrecká nohavíc. Tie mu aj potrhal a z vrecka vybral peňaženku, z ktorej mu zobral 12,– eur. Všetci traja z miesta ušli,“ dodal Szabó.

Mladík neutrpel žiadne zranenia, ktoré by vyžadovali lekárske ošetrenie. Výška škody je podľa Szabóa 27 eur. „Obvinení sú stíhaní na slobode a v prípade dokázania viny im ako mladistvým hrozí polovica z trestnej sadzby na tri až osem rokov,“ prezradil policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM