JAB Rôzne

Deň detí s ozbrojenými silami: Najmenší mali na letisku v Spišskej zážitok, FOTO a VIDEO

V sobotu oslavovali všetky deti svoj sviatok. A užiť si ho mohli aj na letisku v Spišskej a to spolu s Ozbrojenými silami SR a sprievodným programom.

Zdroj: Dnes24.sk

Súťažno–zábavný deň sprevádzaný statickými a dynamickými ukážkami vojenskej techniky sa konal počas uplynulej soboty v Spišskej Novej Vsi pri príležitostí Medzinárodného dňa detí. Bohatý celodenný program, zaujímavosti, rôzne vystúpenia či atrakcie prilákali na spišskonovoveské letisko stovky detí ale i dospelých.

Na prítomných čakali na veľkej ploche letiska vrtuľníky, vojenské autá, tanky či iná technika, ktorú si mohli pozrieť úplne zblízka. Nechýbali ani dynamické ukážky rôznych zásahov, kynológia či showprogram Čestnej stráže prezidenta SR. Súčasťou programu bol aj prelet stíhačiek, prelet vojenského vrtuľníka a zoskok výsadkárov s vlajkami SR, EÚ, NATO a aj vlajkou Spišskej Novej Vsi.

Osláv venovaných deťom sa zúčastnil i minister obrany SR Peter Gajdoš, ktorý spolu s primátorom nášho mesta Pavlom Bečarikom a deťmi z Materskej školy na Stolárskej ulici vypustili holubice mieru.

Oslavy MDD spestrili svojim programom i deti z materských škôl, základnej umeleckej školy či folklórny súbor Spišanček. Pódium na chvíľu patrilo aj hudobnej skupine Hrdza. Okrem hlavného programu si mohli všetky deti užiť aj nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár či rôzne športové súťaže.

Ako vyzerali oslavy MDD na spišskonovoveskom letisku si môžete pozrieť v našich galériách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Veľká fotogaléria: Takto vyzerala oslava MDD na spišskonovoveskom letisku
39
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM