Rôzne

Dáte 10 z 10? Rýchly KVÍZ preverí, ako dobre poznáte názvy ulíc v Spišskej

Máte pocit, že vás otázky o názvoch spišskonovoveských ulíc jednoducho nemôžu prekvapiť? Otestujte svoje znalosti prostredníctvom nasledujúceho kvízu.

Ilustračný obrázok k článku Dáte 10 z 10? Rýchly KVÍZ preverí, ako dobre poznáte názvy ulíc v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská Nová Ves je ako celok, ktorý, ak si rozmeníme na drobné, tvorí spleť desiatok ulíc. Ich názvy sú pre Novovešťanov zväčša notoricky známe a človek tu žijúci alebo ten, ktorý sa v tomto meste narodil má pocit, že ich dobre pozná. No či je to vo vašom prípade naozaj tak, si môžete overiť prostredníctvom nasledujúceho kvízu. Ten je totiž zameraný práve na názvy spišskonoveských ulíc. Nedáte sa nachytať?

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok a ku každej máte na výber buď z dvoch alebo z troch možností, pričom správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná.

Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne. Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom.

Hrajte tu: KVÍZ o názvoch spišskonovoveských ulíc: Ste si istý, že vás nenachytá žiadna z otázok?

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM