Hokej

Ďalšie zápasy našich hokejistov: Sily si zmerali so slovenskou osemnástkou aj s Martinom

Počas uplynulých dní odohrali hokejisti Spišskej ďalšie dva zápasy.V prvom zápase súperi utŕžili poriadny debakel v druhom sa o víťazovi rozhodlo v predĺžení.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie zápasy našich hokejistov: Sily si zmerali so slovenskou osemnástkou aj s Martinom
Zdroj: TASR

Reprezentačný výber do 18 rokov utŕžil debakel vo vloženom zápase 14. kola SHL na pôde HK Spišská Nová Ves 1:11. Hetrik a jednu asistenciu zaznamenal Georgyj Badalian, František Koky a Marko Ondov si vylepšili štatistiky o päť bodov (obaja 1+4), štyri gólové prihrávky zaznamenal Jakub Cibák.

HK Spišská Nová Ves – SR 18 11:1 (4:1, 5:0, 2:0)

Góly: 2. Ondov (Havrila, Koky), 6. Novák (Cibák, Vartovník), 8. Havrila (Semeňák, Ondov), 11. Štrauch (Havrila, Ondov), 25. Koky (Findura, Knižka), 26. Novák (Cibák, Köver), 27. Badalian (Boldižár, Koky), 33. Badalian (Cibák, Koky), 40. Badalian (Ondov, Koky), 47. Nespala (Badalian, Cibák), 48. Köver (Boldižár, Ondov) – 14. Krajč (Lukošik).

Slovenská hokejová liga mala v stredu na programe zápasy 22. kola. Naši hokejisti tentokrát vycestovali za svojimi súpermi do Martina. Celá zápas bol vyrovnaný o čom svedčí aj stav na konci zápasu a tak po tretinách (1:1, 0:1, 1:0) prišlo na rad predĺženie, ktoré o víťazovi rozhodlo. V ňom sa viac darilo Martinu a tak sa mohli tešiť z víťazstva.

HK VITAR Martin – HK Spišská Nová Ves 3:2 pp

Góly: 16. Jurášek (Nauš), 51. Murček (Burzík, Žiak), 65. Videlka (Rudzan) – 3. Findura (Štrauch), 28. Havrila (Köver).

Už tento piatok čaká našich chlapcov ďalší zápas proti Považskej Bystrici. Ten sa bude konať na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi a bude mať aj charitatívny rozmer.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM