JAB Rôzne

Ďalšia novinka v Spišskej: Letné prázdniny môžete odštartovať vo veľkom štýle

Blížia sa letné prázdniny a ich začiatok si môžete užiť v rytme hudby, tanca a grafitty jamu. Už onedlho odštartuje prvý ročník zaujímavého podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia novinka v Spišskej: Letné prázdniny môžete odštartovať vo veľkom štýle
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Premiérové podujatie sa bude konať pri príležitosti ukončenia školského roka a súčasne odštartovania letných prázdnin. Novejša Graffity Jam je akcia, ktorú organizuje partia mladých umelcov ČHTL zo Spišskej Novej Vsi, aktuálne pôsobiacich v Košiciach, v spolupráci so známou tanečnou skupinou Denzz Industry.

Jam sa bude konať 29. júna od 11:00 hod v priestoroch dvora starého Centra voľného času na Levočskej 14.

„Keďže často to tak býva, že keď decká dostanú vysvedčenia, spoja sa rôzne partie a idú oslavovať, chceli sme pre nich pripraviť aj nejaký zmysluplný program, kde sa môžu prísť slušne zabaviť a kultúrne vyžiť v spoločnosti šikovných mladých umelcov zo Spišskej a okolia,“ povedala spoluorganizátorka podujatia.

Ako prezradila, počas celého dňa sa môžete tešiť na bohatý tanečný program a o hudbu sa postarajú šikovní lokálni dídžeji ako Walky, Hoffman, Cycles, či Dreadie. „Na pódiu počas dňa predstaví svoje schopnosti tanečná skupina Denzz Industry a aj Black ladies. V podvečerných hodinách sa môžete tešiť na koncert od chalanov z Weedhouse,“ priblížila.

Dvor sa bude podľa slov organizátorov zdobiť pod rukami talentovaných grafitty umelcov z Košíc pod vedením Adama Majerčíka ( bývalého študenta TUKE odbor voľné výtvarné umenie a experimentálna tvorba). Okrem toho si môžete vychutnať aj rôzne vychytávky ako prednáška o motivácii mladých ľudí, pletenie vrkočov z kanekalonu alebo si popozerať, prípadne zakúpiť rôzne produkty od lokálnych značiek. Počas celého dňa sa budete môcť osviežiť v provizórnom stánku s občerstvením.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM