JAB Krimi

Ďalšia nehoda na Spiši: Nissan sa po náraze niekoľkokrát prevátil, vodič (20) sa ťažko zranil!

Nissan Pick up zišiel mimo cestu, narazil do dopravnej značky a následne sa auto niekoľkokrát prevrátilo. Mladý vodič (20) sa pri nehode ťažko zranil.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia nehoda na Spiši: Nissan sa po náraze niekoľkokrát prevátil, vodič (20) sa ťažko zranil!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako povedala pre náš portál krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, k dopravnej nehode došlo v pondelok o 04,00 hodine na štátnej ceste pred obcou Gelnica v smere od obce Jaklovce v Gelnickom okrese.

„Vodič (20) z Gelnice viedol vozidlo značky Nissan Pick up, pričom pred obcou Gelnica pri prejazde tiahlou ľavotočivou zákrutou z dôvodu neprimeranej rýchlosti nezvládol vedenie vozidla, zišiel mimo cestu, následne sa dostal do pretáčavého šmyku a narazil do informačnej dopravnej značky,“ opísala Mésarová.

Po náraze sa vozidlo niekoľkokrát prevrátilo a skončilo mimo vozovky prevrátené na ľavom boku. „Pri nehode sa vodič ťažko zranil, jeho dvaja spolujazdci utrpeli ľahké zranenia s dobou liečenia do 7 dní,“ dodala.

Podľa slov polície sa vodič pre ťažké zranenie, nebol schopný podrobiť dychovej skúške, z tohto dôvodu bol nariadený odber krvi.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM