Iné športy

Ďalší skvelý úspech našich volejbalistiek: Takto sa im darilo na medzinárodnom turnaji!

Staršie žiačky absolvovali počas uplynulej soboty medzinárodný volejbalový turnaj v Stropkove. Napriek silnej konkurencii bojovali naplno.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší skvelý úspech našich volejbalistiek: Takto sa im darilo na medzinárodnom turnaji!
Zdroj: VK SNV

Počas uplynulej soboty vycestovali naše staršie žiačky do Stropkova na medzinárodný turnaj o Ondavský pohár. Už len účasť a pozvanie na tento výborne obsadený turnaj si museli dievčatá zaslúžiť dobrými výkonmi v predchádzajúcich sezónach.

Ako priblížil tréner starších žiačok Ladislav Ďuriško, v úvodnej skupine dievčatá postupne porazili Bardejov i Stropkov B a taktiež aj výborného poľského súpera z mesta Gorlice – dvojnásobného víťaza Ondavského pohára. V semifinále na nich čakal skúsený Svidník. S tým si dievčatách poradili po bojovnom výkone 2:0.

„Vo finále ktoré sa začalo až o 18.00 pripravili domáci diváci v malej telocvični hotové peklo hodné majstrovstiev sveta vo futbale. Musím povedať, že ani v takých ťažkých podmienkach dievčatá nezlyhali a bojovali o každú loptu,“ povedal tréner s tým, že hoci prehrali nad disponovanejším súperom 0:2 (16:25,20:25), treba poznamenať, že súperky boli prevažne o rok staršie a naše hráčky odohrali prakticky celý turnaj bez striedania.

Z herného hľadiska podľa jeho slov zaostávali jeho zverenkyne za súperom hlavne v rýchlosti nahrávky, presnosti prihrávok a v sile striedačky. „Turnaj poskytol možnosť na lepšiu analýzu našich schopností v porovnaní s tými najlepšími. Ďakujem všetkým deviatim hráčkam, ktoré bojovali až do neskorého večera,“ uzavrel Ďuriško.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM