JAB Kultúra

Čo sa bude diať počas tohto víkendu v Spišskej? Máme pre vás tipy, kam si vyraziť

Nemáte ešte na tento víkend plány? Nechajte si poradiť. Prinášame vám výber našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa bude diať počas tohto víkendu v Spišskej? Máme pre vás tipy, kam si vyraziť
Zdroj: Dnes24.sk

Kvízovanie

10. marca 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Zábavné kvízové súťaženie v tímoch (2–4 hráči) v štyroch kolách – obrázkové, hudobné, tipovacie a vedomostné kolo. Víťazi si odnesú milé malé ceny. Zabaviť sa i zmúdrieť môžete v sobotu podvečer.

Lady Bird

10. marca 2018 o 19:00, kino Mier

Lady Bird je neobyčajný príbeh o obyčajnom dospievaní dievčaťa, ktorá zúfalo hľadá to, čo všetci ostatní – chlapca a zmysel života. Film patrí medzi najlepšie filmy roka 2017 a herečka Saoirse Ronan za svoj výkon získala Zlatý glóbus.

O kačičke

11. marca 2018 o 16:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Čierňava Húľava zoberie mamičke kačičke kačiatka, aby jej zbierali po oblohe čierne mračná. Je ochotná vrátiť ich, iba ak mamička kačička nájde stratené ročné obdobia. Environmentálna hodina tvorivej dramatiky pre najmenších je zameraná na ročné obdobia. Deti sú aktívne vtiahnuté do deja príbehu cez rôzne prvky tvorivej dramatiky – artikulačné, rytmické, motorické, pohybové cvičenia, prvky zo slovesnosti, matematiky, cvičenia na predstavivosť a ďalšie. Po predstavení je pripravený aj animačný program.

Verejné korčuľovanie

11. marca 2018 od 17:30, Zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Otcova volga

11. marca 2018 o 19:00, kino Mier

V nedeľu večer si môžete pozrieť v kine Mier českú komédiu – Otcova volga. Eva (Eliška Balzerová) je kostýmová výtvarníčka, pôžitkárka a manželka šarmantného Ludvíka, ktorý však veľmi nečakane a bez rozlúčenia umrie. Tak nečakane, že jej nestačí povedať, že okrem ich spoločnej dcéry Terezy (Tatiana Vilhelmová) mal ešte rovnako starého nemanželského syna…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM