JAB Rôzne

Čo priniesol týždeň? Pozrite si päť najklikanejších tém

Ak ste v uplynulých dňoch nestíhali sa venovať nášmu spravodajstvu, nevadí. Prinášame vám súhrn piatich najklikanejších tém nášho portálu z celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Čo priniesol týždeň? Pozrite si päť najklikanejších tém
Zdroj: Dnes24.sk

Krásne hobby

Smižančan Milan Štrauch je vášnivý pestovateľ. Svojmu hobby sa venuje už 50 rokov a to čo nájdete na jeho záhrade, je naozaj nádhera. Okrem tisíciek kaktusov pestuje rôzne sukulenty, bonsaje či rôzne druhy drevín. Presvedčte sa sami.

Trópy zasiahli aj Spišskú

Veľké horúčavy zasiahli tento týždeň aj Spišskú Novú Ves. Za všetko hovoria fotky teplomerov jednotlivých Novovešťanov, ktoré sme vám počas tohto týždňa priniesli.

V raji zasahoval vrtuľník

Rušné momenty sa počas tohto týždňa odohrali v Slovenskom raji. V akcii tam bol vrtuľník leteckých záchranárov. Priniesli sme vám podrobnosti.

Nával na kúpalisku

Teploty sa počas týždňa šplhali k naozaj vysokým cifrám. Veľa ľudí sa rozhodlo dopriať si príjemné osvieženie pri vode. Mnohí tak urobili na novoveskom kúpalisku a to sa naplnilo naozaj značne.

Festivalová novinka

Letné obdobie prináša so sebou rôzne akcie. Ani Spišská Nová Ves nie je výnimkou a tešiť sa môžeme už o niekoľko dní aj na zbrusu nový festival, ktorý ponúkne pestrú paletu účinkujúcich.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM