JAB Kultúra

Čo ponúkne víkend v Spišskej a okolí? Tieto akcie radíme zažiť

Je tu ďalší víkend. A aj ten so sebou prinesie v Spišskej a okolí viacero zaujímavých podujatí. Pozrite si prehľad tých, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúkne víkend v Spišskej a okolí? Tieto akcie radíme zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

SILVESTROVSKÝ VÝSTUP NA VEĽKÚ KNOLU

31. decembra o 8.00, Slovenský raj

Tradičné turistické podujatie určené pre všetkých milovníkov Slovenského raja. Už po 41-krát sa bude konať v posledný deň v roku výstup na Veľkú Knolu. Zraz účastníkov je o 8.00 hod. na parkovisku pri Dome kultúry.

VÝSTUP NA KLÁŠTORISKO

31. decembra o 9.00, Slovenský raj

Silvestrovské dopoludnie môžete stráviť aj na Kláštorisku. Silvestrovský výstup na Kláštorisko sa bude konať už po 17-krát. Všetci záujemcovia o toto tradičné turistické podujatie sa stretnú o 9.00 hod. pri železničnom podjazde v Letanovciach.

ROZPRÁVKOVÝ SILVESTER

31. decembra o 16.00, park v Levoči

V susednej Levoči si prídu v sobotu na svoje najmä deti. V altánku parku sa môžu tešiť na rozprávkový Silvester s Kubíkom. Nebude chýbať ani hraná rozprávka Vianočná ruža Toma a Ela, minidisco, maskoti či primátorský punč. Celý program vyvrcholí detským ohňostrojom.

CHARLEYHO TETA

31. decembra o 16.00, Spišské divadlo

Na posledný podvečer v tomto roku si pripravili v Spišskom divadle komédiu. Druhú premiéru najslávnejšej anglickej bulvárnej komédie všetkých čias si môžete pozrieť od 16.00 hodiny.

RUM A VODKA

31. decembra.2016 o 17­.00, divadlo Kontra

Silvester by mal byť deň plný smiechu a zábavy. A tak v tento deň si môžete vychutnať komédiu aj v divadle Kontra. Bude ňou hra s názvom Rum a vodka.

NOVÝ ROK 2017

1. január 2017 od 17.00 hod., priestor pred Radnicou

Už po druhýkrát sa uskutoční na Nový rok počas popoludnia novoročné stretnutie občanov nášho mesta pred budovou Radnice. Nebude chýbať príhovor primátora ani kultúrny program. Novoročné stretnutie vyvrcholí ohňostrojom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM