JAB Kultúra

Čo ponúkne jún v Spišskej? 10 podujatí, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti

Ani sme sa nenazdali a už nový mesiac klope na dvere. V júni sa v Spišskej Novej Vsi bude konať viacero zaujímavých podujatí. My sme z nich vybrali presne desať.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúkne jún v Spišskej? 10 podujatí, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti
Zdroj: Dnes24.sk

MESTO PLNÉ DETÍ

3.júna 2016 od 9:00, Radničné námestie

Už tradične sa na námestí v Spišskej Novej Vsi zídu všetky deti, aby si užili svoj sviatok. Aj tento rok je pre nich pripravený bohatý celodenný program. Program začne známou rozprávkou o psíčkovi a mačičke o deviatej ráno a potrvá až do večera. Počas dňa sa môžete tešiť aj na zábavné súťaže, trampolínu, bublifuky, či športové súťaže.

JUNILIÁDA – ZÁBAVNÉ POPOLUDNIE

4. júna 2016 od 14.00, areál CVČ Adam

Aj v sobotu si prídu na svoje tí najmenší. V areáli centra voľného času Adam vystúpia detí materských a základných škôl. Pripravené budú zábavné aj športové aktivity pre deti a rodičov. Nebude chýbať ani jarmok, predaj suvenírov či občerstvenie.

BASKET MUSIC FEST

11. júna 2016 od 9:00, športová hala

Jedenásty ročník známeho športovo – hudobného podujatia odštartuje v Spišskej 11.júna. Streetballový turnaj budú dopĺňať hudobné a tanečné čísla. Nebudú chýbať ani známi writeri a celý projekt bude mať aj benefičný charakter.

KONCERT SPOLU PROTI FAŠIZMU

12. júna. 2016 o 18:00, Pódium pred Redutou

V polovici mesiaca si to môžete namieriť na koncert. Koncert je pod záštitou primátora mesta Jána Volného a podľa organizátorov bude pokojným vyjadrením nesúhlasu s posilňovaním fašizmu na Slovensku, v Európe a vo svete. Účinkujú: fínsky hudobník Mäkkelä s kapelou, folk punkový hudobník Dáša fon Fľaša.

MISS SPIŠA 2016

17.júna 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Tradičná a známa súťaž krásy Miss Spiša má už dlhoročnú tradíciu. Tentokrát to už bude jubilejný dvadsiaty ročník. Exkluzívna porota vyberie spomedzi deviatich finalistiek tú najkrajšiu.

SPIŠ ROCK FEST 2016

18.júna 2016 od 15:00, amfiteáter v Madaras parku

Dobrá správa pre všetkých fanúšikov rocku, punku, ska a reggae. Na najstaršom festivale na Spiši Spiš rock fest sa predstaví sedem zaujímavých kapiel zo Slovenska aj zahraničia.

ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA

19. júna 2016 o 16.00 a 19.00 , Dom kultúry Mier

Kabaretná novinka v podaní Radošinského naivného divadla. Celovečerný satirický titul, komédia z najsúčasnejšej súčasnosti. Komediálna „správa zo zápasu dňa“, ktorá skúma typickým radošínskym humorom momentálny stav a kvalitu života, mieru nášho úsilia a najmä hľadania ľudského šťastia.

DNI HUMORU NA SPIŠI

24. – 25.júna 2016, Radničné námestie

Druhý ročník zaujímavého festivalu si môžete užiť v posledný júnový víkend. Tešiť sa môžete na bohatý program pre deti aj pre dospelých. V piatok večer vystúpi známy český spevák Ivan Mládek s kapelou. V sobotu zase Puding Pani Elvisovej či Ander z Košíc.

CESTA ROZPRÁVKOVÝM LESOM

25. júna 2016, od 10:00, zoologické záhrada

V júni je okrem dňa detí pripravená pre tých najmenších aj ďalšia skvelá akcia. Cestou rozprávkovým lesom budú musieť plniť originálne úlohy na rôznych stanovištiach až kým sa nedostanú do cieľa kde ich čaká sladká odmena.

ŽIVNOSŤ PANI WARRENOVEJ

29. júna 2016 o 19.00 h, Spišské divadlo

DS Hviezdoslav pri MKC Spišská Nová Ves uvedie 131.premiéru divadelnej hry Živnosť pani Warrenovej .Účinkujú: Daniela Švolíková, Katarína Hlinková, Lukáš Frankovič, Albín Medúz, Ján Mackovjak, Ján Berčák.

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM