JAB Kultúra

Čo môžete zažiť v Spišskej počas jedného týždňa: Naše tipy v jednej kocke

Odštartoval ďalší májový týždeň. Ak aj vy rozmýšľate ho netráviť iba doma, ale v pláne máte aj vybehnúť von vyvetrať si hlavu, prinášame vám špeciálny prehľad. Čo zaujímavé môžete zažiť v Spišskej počas nasledujúcich dní? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Čo môžete zažiť v Spišskej počas jedného týždňa: Naše tipy v jednej kocke
Zdroj: Dnes24.sk

ŠTVORDEVIATKOVÁ ORTUŤ

10.mája 2016 o 16.00, Multicentrum

Štvordeviatková ortuť – jej história a výroba. STM Košice vysunutá expozícia História baníctva na Spiši vás pozýva do priestorov Multicentra na zaujímavú prednášku Vladimíra Klauča.

FILIPÍNY

12.mája 2016 o 18.30, čajovňa Alchýmka

Cestopisné rozprávanie o Filipínach. Súrodenci Radko a Veronika vám predstavia krajinu sladkého manga, širokých úsmevov, všade pobehujúcej hydiny, nádhernej prírody a tajfúnov.

ZMIERENIE, ALEBO DOBRODRUŽSTVO PRI OBŽINKOCH

12. mája 2016 o 19.00, Spišské divadlo

Pre všetkých milovníkov divadelných komédií. Jedna z najhranejších slovenských komédií vo vynikajúcej interpretácii režiséra J. Sládečka a hercov Spišského divadla.

PACI PAC

13.mája 2016 o 17.00, Dom kultúry Mier

Paci Pac sa predstavia prvýkrát v Spišskej Novej Vsi so svojím hudobno-zábavným programom pre deti s pesničkami, na ktorom zaznejú všetky pesničky z ich DVD. Pesničky Ťapi ťap, Opica,Vodník Ferko, Pec nám spadla, Vláčik a mnoho ďalších určite potešia vaše ratolesti.

RYSAVÁ JALOVICA

13.mája 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Piatkový podvečer si môžete spestriť a zrelaxovať v Spišskom divadle. Komediálny príbeh o mužoch, ženách, pijatike a jednej jalovici vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári.

RUM A VODKA

13 a 14.mája 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Skvelá komédia. Hádka so šéfom. Pár pív. Hádka so ženou. Zase pár pív. Koniec? Nie! To je len začiatok šialeného víkendu, v ktorom sa môže prihodiť všetko. Iba pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov.

POHYBOM SI MA NÁJDI

14.mája 2016 o 10.00, ZŠ Nejedlého

Zaujímavá akcia pre všetky vekové kategórie rovno na sídlisku. Stačí prísť, zobrať si mapu a zabaviť sa spolu s kamarátmi či rodinnou. Orientačný beh preverí myslenie a fyzický výkon každého jednotlivca.

TANEČNÝ WORKSHOP

14.mája 2016 o 16:00 , MGYM Fitness

Už čoskoro k nám do Spišskej Novej Vsi dorazí vzácna tanečná návšteva. Tanečný pár Peter Ruman a Alexandra Vargová má za sebou už množstvo úspechov a zaslúžený obdiv v celom tanečnom svete. Stretnúť sa s nimi a niečo nové sa môžete naučiť v sobotu popoludní.

FK SNV – RIMAVSKÁ SOBOTA

14. mája 2016 o 16.30, futbalový štadión

sobotu popoludní nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

METROPOLITNÝ DISCO MAJÁLES

14.mája 2016 o 20.00. hotel Metropol

V máji si prídu na svoje aj milovníci retro párty. Disco majáles s obľúbenými hitmi čias minulých i súčasných si môžete vychutnať v hoteli Metropol. Nebude chýbať ani tombola o ceny.

Môže vás zaujímať:

Májové akcie v Spišskej ako na dlani: Top 10 podujatí, ktoré si určite nenechajte ujsť

Zaujímavý festival na skok od Spišskej: Na svoje si prídu najmä všetci milovníci tanca

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM