JAB Rôzne

Čo by vám nemalo ujsť z tohto týždňa: 5 zaujímavých správ zo Spišskej a okolia

Nestíhali ste sa počas týždňa plne venovať spravodajskému dianiu v Spišskej a okolí? Prinášame vám výber 5-tich zaujímavých správ z nášho portálu.

Ilustračný obrázok k článku Čo by vám nemalo ujsť z tohto týždňa: 5 zaujímavých správ zo Spišskej a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská v bielom

Začiatok týždňa potešil najmä milovníkov padajúcich vločiek. V našom meste úradovala Perinbaba a Spišská bola na chvíľu prikrytá bielou perinou. Aj keď sneh dlho nevydržal, snehová prikrývka navodila v Spišskej zimnú predvianočnú atmosféru. FOTO!

Pokus o slovenský rekord

Spišská Nová Ves sa neraz stala dejiskom, kde sa pokúšali mladší či starší o slovenský rekord v rôznych oblastiach. Výnimkou nebude ani tento mesiac, keď sa o nový, zaujímavý rekord pokúsi riaditeľ n. o. Domovina Hodkovce.

Parádny ohňostroj

Samotný koniec tohto roka sa nezadržateľne blíži. Silvestrovské oslavy však mesto nepripravuje. Čo však obyvateľov mesta zaručene poteší bude uvítanie nového roka pred radnicou mesta. Nebude chýbať ani parádny ohňostroj.

Smutný nález

Veľmi smutný objav. Polícia informovala, že v drevenej chatrči bolo nájdené 6-mesačné dieťa bez známok života. Viac sa dozviete v článku.

Protest za vyššie mzdy

V uliciach nášho mesta bolo koncom týždňa rušno. Podporiť kolektívne vyjednávanie za vyššie mzdy na Slovensku sa rozhodlo vo štvrtok do tisíc ľudí na protestnom zhromaždení spojenom s pochodom v Spišskej Novej Vsi. Viac sa dozviete v tomto článku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM