JAB Kultúra

Čo a kde zažiť? Výberový prehľad víkendových podujatí v Spišskej

Posledný októbrový víkend je tu. Na aké podujatia si počas neho vyraziť v Spišskej? Vybrali sme pre vás hneď niekoľko zaujímavých tipov.

Ilustračný obrázok k článku Čo a kde zažiť? Výberový prehľad víkendových podujatí v Spišskej
Zdroj: TASR

Tekvicová párty

28. októbra 2017 od 15:00, Materské centrum Dietka

Víkend sa bude niesť v znamení rôznych strašidiel a masiek. Pre najmenších je v sobotu popoludní pripravené v materskom centre – Dietka na sídlisku Mier zábavné popoludnie v kostýmoch s množstvom súťaží a sprievodných aktivít. Kostým pre dieťa si môžete požičať aj priamo na mieste.

Howie a Rookie

28. októbra 2017 o 19:00, Divadlo Kontra

Temné zákutia Dublinu. Nasvrabený matrac. Dve mŕtve bojové exotické ryby. Humor a horor. Pomsta a obeta. Hit z Edinburghu, Londýna a New Yorku! Hra získala všetky prestížne divadelné ocenenia. Mark O'Rowe je považovaný za najoriginálnejšieho írskeho autora od čias Becketta a práve jeho dielo si môžete pozrieť v nedeľu večer v divadle Kontra.

Bajkeri

28. – 29. októbra 2017 o 19:00, kino Mier

Nevlastní bratia Jakub a David, spolu s kamarátom Sašom, trávia väčšinu svojho času vo svete sociálnych sietí a najväčším životným problémom je pre nich vybitý mobilný telefón alebo nefunkčná wifi. Na nátlak rodičov sú donútení vydať sa pod vedením Davidovej pôvabnej „macochy“ Terezy na dvestokilometrový cyklovýlet. S prekvapením zisťujú, že tam vonku je skutočný svet, v ktorom život znamená viac ako status na facebooku. Českú komédiu si môžete vychutnať v sobotu aj v nedeľu večer.

Halloween Latino Party

28. októbra 2017 od 19:00, reštaurácia Sotto

V sobotu to môžete roztočiť v Spišskej na prvej halloween Latino párty. Zatancovať si môžete bachatu, kizombu či salsu. Nebude chýbať ani haloweenská výzdoba.

Strašidelné popoludnie

29. októbra 2017 od 14:00, Metropol

Poslednú októbrovú nedeľu na vás čaká strašidelné popoludnie plné hier, súťaží, strašidelných historiek a rôznych prekvapení. Zároveň prebehne vyhodnotenie letnej súťaže „So Šťastíkom a Šťastenkou v ústrety poznaniu Slovenského raja a Spiša“ Šťastík a Šťastenka v strašidelnom lese. Nebude chýbať ani maľovanie na tvár, detský workshop či detská diskotéka. Deti si budú môcť zasúťažiť o najstrašidel­nejšiu masku či o najkrajšiu kresbu Slovenského raja.

Baltazár Banán

29. októbra 2017 o 16:00, Spišské divadlo

Rozprávková komédia s pesničkami o zelenáčovi Banánovi, ktorý sa s pomocou kamarátov pasuje so svetom bude pripravená v nedeľu popoludní na doskách Spišského divadla. Baltazár Banán, napriek tomu, že je veľký lenivec, zahryzne sa do sveta a spolu s novými a malými kamarátmi, čiže s Včielkou Médeou, Mravcom Jožom a Pavúkom Zdenom pocíti, ako chutí svet plný kradnutia a klamania, ale i veselých pesničiek, lietania a medových týždňov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM