JAB Rôzne

Chaloši Zos Spišskej nelenia... Sledujte, čo o pár dní môžete zažiť aj vy

Ak nemáte na blížiaci sa víkend program, máme pre vás tip. V netradičnej galérii si môžete užiť zaujímavú akciu. Pripravili ju Chaloši Zos Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Chaloši Zos Spišskej nelenia... Sledujte, čo o pár dní môžete zažiť aj vy
Zdroj: Peter Kolárčik

Len nedávno sme vám priniesli na našom portáli informácie o zaujímavom nápade chalanov zo Spišskej, , ktorí si z bývalého novinového stánku vytvorili vskutku netradičnú galériu. Chaloši Zos Spišskej, ako si hovorí partia, ktorá sa o galériu s názvom Búdka stará, však nezaháľajú ani v apríli a už na tento víkend pripravili ďalšiu akciu.

Tereza Maco: Internet explorer. To je názov už šiestej výstavy v netradičnom prostredí skateparku, ktorá odštartuje 1. apríla o 16:00 hodine „Tereza Maco je študentkou grafického dizajnu na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave a rada scrolluje obrázky na googli. V Galérii Búdka predstaví – a hádam aj predá – výsledok svojho bádania,“ priblížil Peter Kolárčik s tým, že celá výstava bude súvisieť s bizarnosťou internetu a takzvaným digitálnym odpadom.

Okrem vernisáže sa môžete podľa slov Petra Kolárčika tešiť aj na príjemný podvečer so štyrmi šialenými podobami akustickej muziky. Predstaví sa miesta kapela – Pod altánkom so svojim trash folkom, košický Pentagramček s detskými pesničkami o ujovi zozdola, martinský Samotar s jeho nahnevaným crust folkom a Cannonball Statman až z ďalekého New Yorku reprezentujúci súčasný americký antifolk. Nebude chýbať ani guláš.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM