JAB Rôzne

Centrum Spišskej rozžiari veľkolepý ohňostroj: Prvé info o vítaní nového roka

Ani sa nenazdáme a je tu koniec tohto roka. Aj v Spišskej sa môžeme tešiť na vítanie toho nového. V pláne je veľkolepý ohňostroj i kultúrny program.

Ilustračný obrázok k článku Centrum Spišskej rozžiari veľkolepý ohňostroj: Prvé info o vítaní nového roka
Zdroj: Dnes24.sk

Samotný koniec tohto roka je už tu čo nevidieť. Na posledný deň tohto roka sa v Spišskej Novej Vsi nepripravuje žiaden program, zato privítanie nového roka bude veľkolepé.

Nová tradícia

Naše mesto v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom po úspešnej minuloročnej premiére pripravuje na 1.januára 2017 veľkolepý ohňostroj priamo pred budovou Radnice spojený so sprievodným kultúrnym programom. Ako povedala pre náš portál vedúca kancelárie primátora Andrea Jančíková, prejsť na takúto variantu sa kompetentní rozhodli už minulý rok po dôkladnom uvážení.

„Počas Silvestra ohňostroj zanikal pri množstve iných svetelných efektov, presunutím na Nový rok je ohňostroj dostupný rodinám s deťmi, ktoré si ho môžu užiť aj priamo na námestí,“ vysvetlila Jančíková.

Veľkolepý ohňostroj

Okrem samotného ohňostroja, ktorý bude akýmsi vyvrcholením celého stretnutia čaká na obyvateľov Spišskej aj sprievodný program. Nebude chýbať ani príhovor primátora Jána Volného či vtipná vinšovačka v podaní riaditeľa mestského kultúrneho centra Emila Labaja.

Ako nám prezradil samotný riaditeľ MKC, o kultúrny program sa postará tím zboru pre občianske záležitosti a zaznejú aj piesne v podaní speváckeho zboru zo Spišskej Novej Vsi Cantus Villa Nova. „Okrem veľkolepého novoročného ohňostroja je pripravené aj ďalšie prekvapenie,“ dodal tajuplne riaditeľ. Privítanie nového roka začne 1.januára 2017 o 17.00 hod. pred Radnicou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM