JAB Rôzne

Centrum Spišskej obsadili stovky detí: Takto vyzeralo tradičné podujatie určené práve im

Predstavenia, atrakcie, súťaže a deň plný zábavy. Vo štvrtok patrilo námestie v Spišskej Novej Vsi menším aj väčším deťom. Tie si to užívali naplno.

Ilustračný obrázok k článku Centrum Spišskej obsadili stovky detí: Takto vyzeralo tradičné podujatie určené práve im
44
Galéria

Dve pódia a stovky škôlkarov i školákov. Množstvo detí sa stretlo vo štvrtok priamo v centre nášho mesta, aby oslávili svoj deň. Podujatie Mesto plné detí je v Spišskej pravidelnou akciou venovanou práve najmladším obyvateľom. Tento rok síce oslava prebehla o čosi neskôr, no deťom to vynahradil bohatý program a veľké množstvo atrakcií.

Zdroj: Dnes24.sk

Na hlavnom pódiu pre Redutou sa vystriedalo od deviatej rána viacero vystupujúcich. Deti zabavili klauni, kúzelník, tanečníci aj bábkové divadlo. Po celom námestí si mohli zašportovať, zasúťažiť, spoznať veľa zaujímavostí a zabaviť sa na rôznych nafukovacích atrakciách.

Plno bolo aj na druhom pódiu – pred evanjelickým kostolom – kde sa taktiež predstavili speváci a tanečníci. Na deti čakali tvorivé dielne, súťaže, interaktívne hry aj oddychová zóna. Celkovú atmosféru oslavy dotvárali choduliari, či rôzne rozprávkové postavičky, ktoré sa dali stretnúť po celom námestí.

Atmosféru z podujatia určeného deťom sme zachytili aj v našich galériách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTOREPORTÁŽ: Deti v Spišskej si užívali svoj deň plnými dúškami
44
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM