Aktualizované Krimi

Brutálny útok na Spiši majú na svedomí deti: Žena spadla z mosta

Hrozný večer na Spiši. Polícia informovala o brutálnom útoku na staršiu pani.

Ilustračný obrázok k článku Brutálny útok na Spiši majú na svedomí deti: Žena spadla z mosta
Zdroj: TASR

Na Spiši došlo podľa slov polície v stredu 18. decembra 2019 večer k brutálnemu napadnutiu. Ten sa stal v blízkosti železničnej stanice pri obci Richnava (okr. Gelnica).

„Včera večer partia maloletých osôb brutálne napadla staršiu pani. Rýchlym zásahom polície boli všetky osoby bezprostredne po skutku zadržané," píšu muži zákona na sociálnej sieti.

Ako aktualizovali najnovšie informácie, 13-ročný Erik ženu sotil a žena spadla. 14-ročný Jaroslav ju zas sotil, poskákal jej po ruke a žena spadla z mosta z 3-metrovej výšky.

„Potom jej poskákal po ležiacom tele a okradli ju. Ušli, no vrátili sa či náhodou ešte niečo nezabudli,“ uvádza polícia.

Ako doplnila krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, podľa predbežného vyjadrenia lekárov boli žene spôsobené ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť minimálne 42 dní.

„Vzhľadom na rozsah týchto zranení a závažnosť tohto brutálneho činu, vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý 14-ročného Jaroslava, hlavného aktéra, obvinil z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracuje podnet na jeho väzobné stíhanie. Za tento čin hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov, mladistvej osobe sa trestná sadzba znižuje na polovicu," doplnila.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM