JAB Iné športy

Bratislavčanky proti nám nastúpili s obrovskou silou: Dievčatá čelili nebrániteľným útokom, aj tak vyhrali!

Aj keď naše extraligové volejbalistky ťahajú šnúru víťazstiev, nie každý zápas je rovnaký a jednoduchý. Aj v 14. kole sa postavili proti silnému súperovi. Takto to nakoniec dopadlo.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčanky proti nám nastúpili s obrovskou silou: Dievčatá čelili nebrániteľným útokom, aj tak vyhrali!
Zdroj: Dnes24.sk

„Tak ako sme predpokladali, BVK nastúpil s obrovskou silou, hlavne na servise. Útoky Crump zo zóny 4 a 2 boli nebrániteľné. Naopak my sme slabo podávali a súper všetko, čo excelentne prihral, dokázal využiť,“ prezradil po zápase Ondrej Spišák, tréner Spišskej Novej Vsi.

Ako pokračoval, prvý set bol o šťastí, v druhom súper vyrovnal a až v treťom sete sa konečne baby prejavili. „Naša skúsená nahrávačka Monika Smák perfektne pripravovala situácie pre naše útočiace hráčky a pomaly sme sa dostávali do hry,“ pochválil svoju zverenkyňu s tým, že to bol veľmi ťažký zápas, ktorý bol na úrovni domáceho súboja so Sláviou, ak nie ešte ťažší.

Spišská Nová Ves: Smák 1, Povrazníková 10, Otaševič 11, Trach 15, Magerova 13, Jakábová 10, libero Jagodzinska (Zaťková 0, Olejníková 0). Tréner: O. Spišák.

Bratislavský volejbalový klub – VK Spišská Nová Ves 1:3 (-23, 19, –14, –16)

Foto: Igor Murko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM