JAB Hokej

Brankár Hudáček predviedol poriadnu šou: Odchovanec Spišskej na ľade bavil ľudí, toto musíte vidieť :)

O tom, že v Spišskej Novej Vsi vyrastajú športové talenty, ktoré poznajú široko-ďaleko, niet pochýb. Jedným z nich je aj odchovanec spišskonovoveského hokeja Július Hudáček, ktorý je aj skvelým šoumenom. Pozrite si, ako sa známy brankár tešil na ľade po víťaznom zápase :)

Ilustračný obrázok k článku Brankár Hudáček predviedol poriadnu šou: Odchovanec Spišskej na ľade bavil ľudí, toto musíte vidieť :)
Zdroj: YouTube.com

Slovenskí hokejisti obhájili na Slovakia Cupe v Žiline prvenstvo z minulého roka. V trojdňovom turnaji si poradili s Bielorusmi aj Švajčiarmi. Súčasťou slovenského tímu pod taktovkou Zdena Cígera bolo aj šesť odchovancov zo Spišskej Novej Vsi. V mužstve nechýbali Martin Bakoš, Michal Sersen, Adam Jánošík, Pavol Skalický a bratia Július a Libor Hudáčekovci.

Práve brankár Július Hudáček je známy, okrem svojho športového talentu, aj svojimi šou kúskami. Ani na tomto turnaji svojej povesti zabávača neostal nič dlžný. Po víťaznom zápase nad Bieloruskom si za stáleho potlesku zatancoval odzemok priamo na korčuliach a to ešte nebolo všetko.

Akú šou predviedol brankár Július Hudáček po zápase si môžete pozrieť v našej galérii.

Môže vás zaujímať:

Brankár Julo Hudáček a jeho šou po víťaznom zápase
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM