Pavol Hrabovský Hokej

Branislav Rapáč po návrate domov: Toto by mal spraviť každý správny fanúšik spišského hokeja!

Odchovanec novoveského hokeja burcuje fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Branislav Rapáč po návrate domov: Toto by mal spraviť každý správny fanúšik spišského hokeja!
Zdroj: Youtube.com/HK Spišská Nová Ves

Branislav Rapáč sa po dlhých trinástich rokoch vracia do rodnej Spišskej Novej Vsi. Odchovanec novoveského hokeja si zahral za hneď niekoľko tímov v extralige, medzi ktoré patrí HC Slovan Bratislava, či HC Košice.Teraz je však rad na fanúšikoch, ktorí môžu klub podporiť kúpou celosezónnej permanentky.

Spišská Nová Ves sa vráti do extraligy v ročníku 2021/2022. To viedlo viacerých odchovancov novoveského hokeja k návratu na Spiš. Medzi nich patrí aj Branislav Rapáč.„Ja som sa vrátil domov po trinástich rokoch, teraz je rad na tebe. Zaži extraligu na Spiši a podpor svoj klub kúpou permanentky,“ hovorí Rapáč v najnovšom videu od HK Spišská Nová Ves.

Do predaja bolo uvoľnených 250 kusov. Kúpou permanentky získa každý fanúšik vstup na všetky extraligové zápasy základnej časti, vstup na prípravné duely a všetky zápasy Slovenského pohára.

Každý kupujúci získa ako darček exkluzívne tričko z limitovanej edície Majstri 2021. Prvých 125 fanúšikov obdrží permanentku od svojho obľúbeného hráča, ktorý im ju donesie priamo domov. Prvých 100 fanúšikov má nárok aj na zvýhodnenú cenu, 160 eur.

Zdroj: Youtube.com/HK Spišská Nová Ves

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM