Miroslav Pomajdík Iné športy

Boje našich volejbalistiek o 5. miesto s Kežmarkom: Tajomník klubu upozornil na zaujímavú štatistiku!

Spišskonovoveské volejbalistky nastúpili na svoj prvý zápas o konečné 5. miesto na domácej palubovke, kde privítali družstvo Kežmarku. Hráčky sa mohli oprieť aj o početné domáce publikum, keď do haly zavítalo až 500 ľudí. Tajomník klubu poukázal na zaujímavú bilanciu.

Ilustračný obrázok k článku Boje našich volejbalistiek o 5. miesto s Kežmarkom: Tajomník klubu upozornil na zaujímavú štatistiku!
Zdroj: Dnes24.sk

Spišskonovoveské volejbalistky hrali naozaj výborne, vyvarovali sa väčších chýb a súperkám nedovoľovali výraznejšie prehovoriť do zápasu. Kežmarčanky sa za celý zápas dostali iba dvakrát do vedenia o jeden bod a to im samozrejme nestačilo ani na výhru jediného setu. Séria sa hrá na 2 hrané zápasy.

„Pred dvoma týždňami vyhrali kadetky VK SNV nad kadetkami Kežmarku 3:0 a 3:1, pred týždňom vyhrali juniorky VK SNV nad juniorkami Kežmarku 3:0 a 3:1 a tento týždeň vyhrali ženy VK SNV nad ženami Kežmarku 3:0, takže štatisticky vyplýva, že by mali v odvete vyhrať v Kežmarku 3:1!? To je však iba štatistika, hoci veľavravná,” na zaujímavú štatistiku upozornil tajomník volejbalového klubu Spišská Nová Ves Igor Murko

„Boli sme dnes jednoznačne lepší vo všetkých herných činnostiach. Trochu sme mali problémy s potvrdením druhého a tretieho podania, čo musíme zlepšiť, lebo toto bola aj bude ceste k úspechu,“ povedal tréner Spišskej Novej Vsi Ondrej Spišák.

„Súper dnes vyhral zaslúžene, pretože bol lepší vo všetkom a mal chuť hrať a vyhrať, na rozdiel od nás,“ informovala trénerka Kežmarku Blanka Špaková.

VK Spišská Nová Ves – KV MŠK Oktan Kežmarok 3:0 (12,22,16)

rozhodovali: Andrejčák a Niklová

Spišská Nová Ves: Nováková 3, Povrazníková 13, Zaťková 6, Yordanska 11, Kwasowska 11, Olejníková 11, libero Jagodzinska 1 (Mikušová 0). Tréner: O. Spišák.

Kežmarok: Smák 1 , Becková 5, Labudová 5, Rajčanová 6, Dragašeková 6, Petranová 2, libero Závadská 1 (Jakušová 0, Harčárová). Trénerka: B. Špaková

Na snímke: smeč Kežmarčanky Beckovej (10) vykrývajú Jakušová (1), Kredatusová (3) a Smák (13) a blokujú Spišiačky Povrazníková (18), Zaťková (1) a vykrývajú Kwasowska (9), Nováková (17) a Olejníková 11).

Foto: Igor Murko

Zdroj:Spišská24/I­gor Murko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM